KOM WERKEN BIJ TEAM VEENHUIZEN EN BEZOEK
VOLGEND JAAR DE FORMULE 1 RACE VAN ZANDVOORT!

Zoek jij een leuke baan waarin je inhoudelijk uitgedaagd wordt en je een fijne dosis verantwoordelijkheid krijgt? Ben je gezond perfectionistisch, werk je nauwkeurig en vind je het leuk om met klanten te praten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Veenhuizen is veel mogelijk!

Of je nu op zoek bent naar flexibele werktijden en goede interne opleidingsmogelijkheden, of je weet het nog niet waarin je je écht wilt specialiseren. Het maakt ons niet uit want door de verscheidenheid aan activiteiten is er altijd wel een plekje voor jou. Van het bouwen van complete nieuwe ijssalons, tot sleutelen aan de koelingen van Coca Cola. Van de grill van Laplace tot de bakkerij-ovens van Bakker Bart. En van het maken van een pannenkoekencarrousel tot aan het installeren van een koel & vriescel. Bij Veenhuizen is heel veel mogelijk. Zowel vak inhoudelijk als in de balans werk/privé. Voor ons is elk arbeidscontract maatwerk, dus wat voor afspraak je ook wilt maken, overleg met ons en wij komen altijd wel tot een goede deal!
Veenhuizen Groep werkt graag samen met mensen die het verschil kunnen en willen maken. Bevlogen mannen en vrouwen die doorgaan tot het probleem opgelost en de klant tevreden is. Flexibele vakmensen die goed kunnen samenwerken.

Wat we bieden?

Een goed salaris, fijne secundaire voorwaarden, een auto of Veenhuizen-bus en een telefoon, laptop en iPad van de zaak. En minstens zo belangrijk, een fijne werksfeer, erkenning, ontwikkelingsmogelijkheden en collega’s op wie je kunt bouwen.
En natuurlijk een gegarandeerd bezoek aan de Formule 1 2022 in Zandvoort!

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoek je nét even wat anders bij Veenhuizen? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@veenhuizen.nl

“Word jij onze nieuw team collega?”

’Als Veenhuizen willen we graag een fijne werkgever zijn, zodat onze mensen iedere dag opnieuw met plezier aan het werk kunnen. We bieden een luisterend oor en bieden een goede werk en privé balans’
Suzanne van Lagen, HR manager
Wij wensen u een goed, gelukkig, succesvol en vooral gezond 2022.
crossmenu