"Veenhuizen is voor mij een gezellig bedrijf met leuke collega’s"...

augustus 2021

Hoe ben je bij Veenhuizen terecht gekomen? Ik ben in mei 2020 bij Veenhuizen in dienst gekomen, toen heeft Veenhuizen de afdeling Cold Drink Operations Field Service van Coca-Cola European Partners Nederland BV. overgenomen. Ik ben samen met bijna 40 technische collega's bij Veenhuizen aan het werk gegaan.

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen? Ik ben servicemonteur in de regio Utrecht en sinds kort maak ik ook regelmatig foto’s voor de website en social media van Veenhuizen.                                                               

Wat doe je zoal op een dag? Ik verhelp storingen aan automaten/koelkasten en postmixinstallaties van Coca Cola. Verder probeer ik het samen met mijn klanten zo gezellig mogelijk te maken.

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Je moet technische vaardigheden hebben en natuurlijk sociaal aangelegd zijn, dat helpt zeker bij een goed klant contact.

Wat vind je het leukst aan je functie?  Het werken met mensen oftewel het contact met de klant vind ik het leukste aan mijn functie. Als de klant tevreden is na mijn werkzaamheden, dan ben ik dat ook!

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen uitdagingen meer heb, na al die jaren. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen. Alhoewel.... ik heb er wel een nieuwe uitdaging bij gekregen: het fotograferen van projecten, werkzaamheden en collega's voor o.a. de Veenhuizen website en social media.

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? In 2005 stond ik stand-bye in de Galgenwaard bij het WK Under-20 waar ik een piepjonge Lionel Messi (18 jaar) voor het eerst zag voetballen. Verder heb ik diverse keren in de Arena moeten werken bij bijvoorbeeld de Toppers, George Michael en Sensation, dat zijn ook mooie ervaringen!

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Naast mijn technische werkzaamheden zou ik graag nog wat meer fotoklussen willen gaan doen binnen Veenhuizen, uiteindelijk is dat mijn grootste passie.

Dank voor je verhaal Robbert, wil je onderstaande zinnen nog aanvullen?

Veenhuizen is voor mij … Een gezellig bedrijf met leuke collega’s!

Je mag mij altijd wakker maken voor: Nou, ik zou het gewoon niet doen dan houden we het gezellig 🙂

Over tien jaar is Veenhuizen: Nog steeds mijn werkgever.

Mijn hobby is : Fotografie! Ik ben al een jaar of 10 professioneel bezig met foto’s nemen. Wat ik zoal doe is portretfoto’s, familiefoto’s en bruiloft-reportages. Ook fotografeer ik graag op party’s, borrels en feestjes dus ik hoop van harte dat dit snel weer mogelijk is. Mijn bedrijf heet “Clickflits Photography”, kijk gerust eens op mijn website www.clickflits.nl of anders op FB of Instagram.

Verder probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten door regelmatig uit eten te gaan, een terrasje te pakken en lekker op vakantie te gaan.

crossmenu