Veenhuizen Groep investeert in verduurzaming pand

augustus 2020

Aan de Verbindingsweg nummer 9 wordt er hard gewerkt aan duurzaamheid! En niet op een kinderachtige manier. Het dak van het pand is volledig vol gelegd met zonnepanelen. De panelen bieden een opbrengst die nagenoeg voldoende is voor het complete jaarverbruik aan elektriciteit.

In het pand is alle verlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting, waardoor het verbruik verder naar beneden zal gaan. Bij de nieuwbouw van het pand in 2009 had eigenaar Patrick Veenhuizen een vooruitziende blik; hij maakte het pand destijds al geheel gasloos. Verwarming en koeling vindt plaats middels warmtepompen, die overigens op de nominatielijst staan om te worden vervangen door energiezuinigere nieuwe exemplaren.

CO2-vrij pand
Patrick: “Als eigenaar ben ik super trots op het feit dat we dit allemaal kunnen doen. Zo laten we de wereld toch een beetje beter achter dan dat we hem hebben gekregen! Óp naar een CO2-vrij pand in 2021!” Kijk ook eens op ww.veenhuizen.nl/mvo voor alle duurzame initiatieven van de Veenhuize Groep!

crossmenu