Veenhuizen gaat samenwerking aan met Junea Nederland

april 2021

Vanaf februari jl. zijn wij een samenwerking aangegaan met Junea Nederland, een jong bedrijf met een innovatief product. De Junea is een innovatieve vendingmachine. Via een speciale app kunnen gebruikers de QR-code op het apparaat scannen. Zo krijgen ze toegang tot het assortiment en kunnen ze gemakkelijk een product uitzoeken. De aankoop verloopt via iDeal. Door het compacte formaat is het apparaat bij elk bedrijf inzetbaar. De Junea past perfect naast de koffieautomaat of in de kantine. Of er nou 10 medewerkers zijn of 100, door de slimme bevoorrading en het makkelijk aanpasbare assortiment kan iedereen op elk moment zijn of haar favoriete snack kiezen. Ook op ons kantoor in Voorthuizen kunnen wij genieten van verschillende snacks uit de Junea!

Wij verzorgen voor Junea de opslag en plaatsing van de vendingmachines door heel Nederland. De Junea is een relatief zware automaat, maar met de juiste hulpmiddelen zijn onze monteurs uitstekend in staat om de Junea’s efficiënt te plaatsen op veel verschillende locaties. Naast de plaatsingen zorgen ons bekwame servicemonteurs er ook voor dat eventuele storingen snel en goed opgelost worden. Zo kan elke Junea klant snel weer genieten van een lekkere snack.

Veenhuizen heeft veel ervaring met plaatsingen en natuurlijk op servicegebied, onze beverage monteurs hebben al jaren ervaring met vendingmachines, dit maakt Veenhuizen de ideale partij voor deze werkzaamheden. Wij kijken uit naar een zeer prettige en positieve samenwerking met Junea Nederland!

crossmenu