Veenhuizen 24/7 Service: een van de grootste technische dienstverleners

februari 2021

Met trots mag Veenhuizen zich een van de grootste technische dienstverleners noemen in de Horeca, retail en On the Go markt.

Met meerdere disciplines in huis, kunnen wij onze klant op technisch gebied volledig ontzorgen. Veenhuizen 24/7 Service is namelijk gespecialiseerd op het gebied van:

  • Cool en Climate solutions                               (Koude en Klimaat techniek)
  • Foodservice solutions                                      (Grootkeukentechniek)
  • Bakery solutions                                               (Bakkerijtechniek)
  • IJs bereidingsmachines                                   (ijssalons)
  • Cold drink vending en dispensingtechniek

Een team van 80 installatie- en servicemonteurs staat klaar om klanten te ontzorgen, door hun apparatuur in topconditie te houden. Hiermee verhogen we niet alleen de bedrijfszekerheid voor ondernemers, we dragen daardoor ook bij aan de voedselveiligheid van de producten die door deze apparatuur de weg naar de consument vindt.

Ons 24/7 Service team werkt accuraat en efficiënt.

Continue opleiden en trainen van monteurs is een voorwaarde om kennis en kunde op een hoog niveau te houden. Hieraan besteden we binnen Veenhuizen veel aandacht. Als erkend leerbedrijf leiden we schoolverlaters op tot koelmonteurs. Daarnaast blijven we investeren in het vakmanschap van onze monteurs en 1e monteurs

We werken constant aan efficiency. Daar hebben onze klanten het meeste baat bij. Een korte response tijd op een storingsmelding en tegelijkertijd zorgdragen dat de storing in één keer wordt opgelost vereist een perfecte samenwerking tussen planning, logistiek en de teams in het veld.

Deze geoliede operatie kenmerkt zich door haar eenvoudige structuur. Elke divisie wordt aangestuurd door een ervaren service manager: Angela, Andre, Peter en Rob.

Onze servicemanagers werken heel nauw samen aan gemeenschappelijke doelen en volgens heldere processen. Dit zorgt ervoor dat we als één team opereren, snel kunnen schakelen en service van hoge kwaliteit bieden. Dit alles natuurlijk voor een tevreden klant!

crossmenu