Food Solutions

Food Solutions

Hier komt de meerwaarde van de synergie tot uitdrukking. Binnen onze food solutions divisie kunt u terecht voor enkelvoudige aanvullingen of het vervangen van huidige keukenapparatuur tot aan integrale grootkeukenoplossingen. Veelal opgeleverd binnen turnkey projecten.

Wood Stone & Somerset

Bovendien bieden wij een aantal specialisaties, zoals de Wood Stone ovens met stenen bakvloeren, 100% houtgestookt of combi-ovens. Met deze keukentechniek spelen we in op de trend van authentieke bereidingswijzen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle aanverwanten apparatuur, zoals de deegverwerkingssets van Somerset.

Multipan

De Multipan Pannenkoekencarrousel staat garant voor een continue stroom pannenkoeken. Wij bouwen deze installaties volledig in eigen beheer en op maat. Tot aan een capaciteit van 200 pannenkoeken per uur. De beste Nederlandse pannenkoekenrestaurants hebben deze geweldenaren in gebruik.

Lees hier meer over de Multipan

Turnkey

Door onze ervaring en expertise kunnen we al vanaf de tekentafel met onze klanten meedenken en als turnkey projecten realiseren.

Grootkeuken inrichting

Een vak apart, maar Veenhuizen heeft het tot een specialiteit gemaakt. Door een ongelimiteerde keuze aan gespecialiseerde apparatuur kan iedere ondernemer zijn specifeke wensen uitgewerkt zien worden. Of het nu hybride combisteamers zijn, de highspeedovens, salamanders, geavanceerde vaatwassers… Veenhuizen levert echt alles voor de professionele keuken.