Ijssalon

Als ambachtelijke ijssalon bent u voor een groot deel afhankelijk van het weer. Dat betekent vandaag hollen en morgen misschien stilstaan. Juist daarom is het belangrijk dat u zeker bent van twee belangrijke factoren: de kwaliteit van uw ijs en de flexibiliteit van uw productie. Gelukkig kan dat, dankzij de hoogwaardige ijsmachines en pasteuriseerketels die Veenhuizen Groep levert.

Wilt u meer weten over onze machines? Op deze pagina’s leest u meer over onze ijsmachines, pasteuriseerketels en ijsvitrines.

Ambachtelijk bereiden met moderne techniek

Onze pasteuriseermachines dragen met recht de naam PasteuriseerMeister. Onbetwiste topkwaliteit van Kälte-Rudi, die we met trots aan tal van banketbakkerijen en patisserieën mogen leveren.

Hoge kwaliteit

Elke PasteuriseerMeister is voorzien van slimme en beproefde techniek. Dankzij de begrensde wandtemperatuur kan uw product nooit aanbranden of aan de randen vriezen. Door de unieke techniek van het Homogenisatieroerwerk® maakt u een mix met een onovertroffen structuur. Zo wordt elk product een smaakvolle en onvergetelijke beleving voor uw klanten.

Lang houdbaar

Het Homogenisatieroerwerk® zorgt voor nóg een voordeel: doordat het proces van mixen grondiger is, blijft uw product langer houdbaar zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Dat gaat om dagen tot weken, afhankelijk van het product. Uw klanten blíjven genieten van uw banket.

Breed toepasbaar

Wat u ook wilt bereiden: de PasteuriseerMeister doet het voor u. Van vruchten mix tot gele room. Het enige wat u hoeft te doen is uw recept eenmalig programmeren, ingrediënten toevoegen en op de knop drukken. Terwijl de pasteuriseermachine uw product maakt, kunt u zich concentreren op uw klanten of de bereiding van andere producten. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. PasteuriseerMeister houdt uw ambacht hoog. Het verschil maken we tenslotte samen.

Ambachtelijk ijs dankzij moderne techniek

Onze pasteuriseermachines dragen met recht de naam PasteuriseerMeister. Onbetwiste topkwaliteit van Kälte-Rudi, die we met trots aan tal van ambachtelijke ijssalons mogen leveren.

Hoge kwaliteit

Elke PasteuriseerMeister is voorzien van slimme en beproefde techniek. Dankzij de begrensde wandtemperatuur kan uw product nooit aanbranden of aan de randen vriezen. Door de unieke techniek van het Homogenisatieroerwerk® maakt u een mix met een onovertroffen structuur. Zo wordt elk ijsje een onvergetelijke lekkernij.

Lang houdbaar

Het Homogenisatieroerwerk® zorgt voor nóg een voordeel: doordat het proces van mixen grondiger is, blijft uw product langer houdbaar zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Dat gaat om dagen tot weken, afhankelijk van het product. Uw klanten blíjven genieten.

Breed toepasbaar

Wat u ook wilt bereiden: de PasteuriseerMeister doet het voor u. Roommix, vruchtenmix tot vruchtensaus. Terwijl de pasteuriseermachine uw product maakt, kunt u zich concentreren op uw klanten of de bereiding van andere producten. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. PasteuriseerMeister houdt uw ambacht hoog. Het verschil maken we tenslotte samen.

Aantrekkelijk presenteren mét behoud van kwaliteit

De vitrine waar u uw ijs in presenteert aan uw klanten, heeft een beslissende rol voor de verkoop. De presentatie en kwaliteit moeten optimaal zijn én blijven. Daarom levert Veenhuizen Groep uitsluitend vitrines van topkwaliteit. Koel- en vriestechniek van befaamde fabrikanten, die wij op maat maken voor uw winkel én voor uw product.

Dat betekent dat wij ons eerst grondig verdiepen in uw product en goed kijken naar uw pand en de traffic in uw winkel. Pas dan komen wij met een voorstel voor een passende oplossing.
Omdat een vitrine meer is dan gekoelde lucht, kijken we behalve naar de temperatuur ook naar aspecten als luchtvochtigheid. Factoren die bepalen of uw product de kwaliteit en smaak houdt, die u voor ogen hebt.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We vertellen u graag meer.

Advies

Het is onze passie om hoogwaardige oplossingen te realiseren voor onze klanten. Daarom investeren we veel in een goed advies. En dat begint wat ons betreft bij u aan tafel. We willen graag weten welke producten u wilt koelen en vriezen. Hoe ziet uw winkel eruit? Hoeveel ruimte is er beschikbaar? Wat is uw gebruikelijke werkwijze? Allemaal vragen die we belangrijk vinden om een goed advies te kunnen geven.

Dat goede advies leidt tot de beste oplossing. Dat beloven we u. Onze tevreden klanten en prachtige projecten zeggen genoeg. Op de pagina Referenties leest u er meer over.

Zoekt u ook de beste oplossing? Wat ons betreft maken we een afspraak. We adviseren u graag.

Het juiste klimaat voor uw winkel

Als specialist in airconditioning voorzien we banketbakkerijen en patisserieën van de juiste klimaatbeheersing. Voordat we airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw winkel.

De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren betekent een klimaat waar uw klanten zich prettig bij voelen en waar u heerlijk in kunt werken.

Bel of mail ons om een afspraak te maken. We gaan het graag voor u regelen.

De kunst van koelen en vriezen

Het koelen en vriezen van uw ambachtelijk ijs is een veeleisend proces. Het is de kunst van traditionele kwaliteit behouden met een geavanceerd technisch proces. Die expertise hebben we in tientallen jaren koudetechniek opgebouwd. We weten precies welke temperatuur en luchtvochtigheid uw product nodig heeft en welke eisen dat stelt aan de cel en aan de regeltechniek

De koel- en vriescellen die we leveren zijn van premium kwaliteit en altijd maatwerk.
We komen graag bij u langs om meer te vertellen.

Projecten

Luciano Woerden

Multifunctionele vitrine; ijs, gebak, chocolade. De techniek in de kelder opgesteld; stil, efficiënt, geen geluid en warmte in de ijssalon. Klimaat beheersing met energiezuinige warmtepomp. Vriescel gecamoufleerd opgesteld in de zaak. Een prachtige ijssalon!

IJsmakerij Schep in Nieuwegein

Na de start van deze ijssalon op het Muntplein blijkt al snel dat de occasion 16-baks vitrine de potentiële omzet beperkt. Halverwege het ijsseizoen 2016 is de zaak verbouwd , na 5 dagen gingen de deuren weer open. Het publiek reageerde enthousiast op deze metamorfose. De moderne Galaxy ijsvitrine presenteert naast het ijs ook het enthousiasme en de vakkennis van Auke jager. Een prachtige buurtijssalon met een goede omzet , veel werk plezier en een groeiende tevreden klantenkring.

Luciano Bonaire

In Bonaire is het Luciano team met enthousiasme een nieuwe ijssalon gestart in 2016 met een Caribbean uitstraling en Hollandse kwaliteit en hygiëne norm. Slob Koudetechniek mocht hierin meedenken en de benodigde apparatuur leveren zoals de Gilda ijsvitrine met het gepatenteerde Sliding-Lock-Systeem ; met 1 handeling de vitrine open of sluiten. Kalt-Rudi ijsmachine , pasteurisatieketel met homogenisator roerwerk, slagroom apparaat. Gram Snelvrieskast en bewaarkast