Bakkerij & patisserie

Als ergens het ambacht telt, is het wel in uw bakkerij of patisserie. Met de juiste ingrediënten en kennis van de bereiding, bent u er echter niet. Om het verschil te maken, heeft u hoogwaardige apparatuur nodig. Veenhuizen Groep levert zulke apparatuur. Innovatieve, veelzijdige pasteuriseermachines van Kälte-Rudi. De befaamde Duitse degelijkheid, waarmee u de traditionele kwaliteit van uw gerechten behoudt én bovendien de bereiding efficiënter maakt.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Ambachtelijk bereiden met moderne techniek

Onze pasteuriseermachines dragen met recht de naam PasteuriseerMeister. Onbetwiste topkwaliteit van Kälte-Rudi, die we met trots aan tal van banketbakkerijen en patisserieën mogen leveren.

Hoge kwaliteit

Elke PasteuriseerMeister is voorzien van slimme en beproefde techniek. Dankzij de begrensde wandtemperatuur kan uw product nooit aanbranden of aan de randen vriezen. Door de unieke techniek van het Homogenisatieroerwerk® maakt u een mix met een onovertroffen structuur. Zo wordt elk product een smaakvolle en onvergetelijke beleving voor uw klanten.

Lang houdbaar

Het Homogenisatieroerwerk® zorgt voor nóg een voordeel: doordat het proces van mixen grondiger is, blijft uw product langer houdbaar zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Dat gaat om dagen tot weken, afhankelijk van het product. Uw klanten blíjven genieten van uw banket.

Breed toepasbaar

Wat u ook wilt bereiden: de PasteuriseerMeister doet het voor u. Van vruchten mix tot gele room. Het enige wat u hoeft te doen is uw recept eenmalig programmeren, ingrediënten toevoegen en op de knop drukken. Terwijl de pasteuriseermachine uw product maakt, kunt u zich concentreren op uw klanten of de bereiding van andere producten. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. PasteuriseerMeister houdt uw ambacht hoog. Het verschil maken we tenslotte samen.

Het juiste klimaat voor uw winkel

Als specialist in airconditioning voorzien we banketbakkerijen en patisserieën van de juiste klimaatbeheersing. Voordat we airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw winkel.

De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren betekent een klimaat waar uw klanten zich prettig bij voelen en waar u heerlijk in kunt werken.

Bel of mail ons om een afspraak te maken. We gaan het graag voor u regelen.

De optimale temperatuur voor uw banket


Het koelen en vriezen van uw ambachtelijke producten is een veeleisend proces. Het is de kunst van traditionele kwaliteit behouden met een geavanceerd technisch proces. Die expertise hebben we in tientallen jaren koudetechniek opgebouwd. We weten precies welke temperatuur en luchtvochtigheid uw product nodig heeft en welke eisen dat stelt aan de cel en aan de regeltechniek.
De koel- en vriescellen die we leveren zijn van premium kwaliteit en altijd maatwerk.

 

We komen graag bij u langs om meer te vertellen. Zullen we een afspraak maken?

Advies

Het is onze passie om hoogwaardige oplossingen te realiseren voor onze klanten. Daarom investeren we veel in een goed advies. En dat begint wat ons betreft bij u aan tafel. We willen graag weten welke producten u wilt koelen en vriezen. Hoe ziet uw winkel eruit? Hoeveel ruimte is er beschikbaar? Wat is uw gebruikelijke werkwijze? Allemaal vragen die we belangrijk vinden om een goed advies te kunnen geven.

Dat goede advies leidt tot de beste oplossing. Dat beloven we u. Onze tevreden klanten en prachtige projecten zeggen genoeg. Op de pagina Referenties leest u er meer over.

Zoekt u ook de beste oplossing? Wat ons betreft maken we een afspraak. We adviseren u graag.

Projecten

Tamminga – Veenendaal

Tamminga is ook patisserie.