Airco & koeltechniek

Het is van groot belang voor uw welbevinden dat er een aangenaam klimaat heerst in uw woningwinkel of kantoor. Omdat te bereiken heeft u een specialist nodig die weet welke factoren een rol spelen en om welke oplossing dat vraagt. Wij leveren, installeren en onderhouden airconditioning en koeltechniek voor woningen, winkels en kantoren.

Prettig leven in een goed klimaat

Het klimaat in uw woning, winkel of kantoor bepaalt hoe prettig u er leeft en werkt. Als specialist in airconditioning voorzien we alle soorten woningen en winkels van de juiste klimaatbeheersing.

Voordat we airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw woning. U wilt tenslotte geen koeling, u wilt comfort. Wat vindt u een prettig klimaat? Hoe is uw woning ingedeeld? Om welke ruimtes gaat het? Wat betekent dat voor het klimaat en voor het energieverbruik?
De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren betekent een klimaat waar u zich letterlijk thuis bij voelt.

Wilt u ook prettig leven en werken in een goed klimaat? Bel of mail ons om een afspraak te maken. We gaan het graag voor u regelen.

Algemene koeltechniek

Het koelen en vriezen van uw ambachtelijke producten is een veeleisend proces. Het is de kunst van traditionele kwaliteit behouden met een geavanceerd technisch proces. Die expertise hebben we in tientallen jaren koudetechniek opgebouwd. We weten precies welke temperatuur en luchtvochtigheid uw product nodig heeft en welke eisen dat stelt aan de cel en aan de regeltechniek.
De koel- en vriescellen die we leveren zijn van premium kwaliteit en altijd maatwerk.

We komen graag bij u langs om meer te vertellen. Zullen we een afspraak maken?

Projecten

Connect Hearing Netherlands B.V.

In het pand van Connect Hearing Netherlands B.V. realiseerden we airconditioning.

Kantoor Loosdrecht

In een mooi kantoor aan het water in Loosdrecht wilde de eigenaar airconditioning in de zomer en verwarming in de winter. Hier werd een prachtig Daikin-systeem aangebracht.