15.6 C
Voorthuizen
18 september 2020

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft Slob recent zijn handtekening gezet onder de overname door de Veenhuizen Groep. “Met deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze welbekende service. Op mijn leeftijd is dat een prettig idee.”
>>lees meer

Projecten

De Mient Alkmaar

De Traditionele Boku van Kälte Rudi in een moderne look. Zo wordt de ambachtelijke ijs productie in je ijssalon echt een beleving.

De Mient Alkmaar
De Traditionele Boku van Kälte Rudi in een moderne look. Zo wordt de ambachtelijke ijs productie in je ijssalon echt een beleving.

Tamminga – Veenendaal

Puur genieten. Daar zet Tamminga zich iedere dag voor in. In de mooie zomermaanden verkoopt Tamminga ambachtelijke ijsproducten die duurzaam zijn samengesteld. Klanten kunnen letterlijk in de keuken meekijken naar de ijsbereiding. In alle seizoenen produceert en verkoopt Tamminga ambachtelijk gebak en chocolade.

Referentie_Tamminga_1-1024x680

Paul’s IJs – Almere

Ambachtelijk ijs in Almere? Dan moet je bij Paul’s IJs zijn. Een prachtige winkel. Een zeer goede ijsbereider. Iedere dag vers ijs.

Referentie_Pauls-IJs_1-1024x682

Contact gegevens

Veenhuizen Groep B.V. (voorheen Slob Koudetechniek)
Verbindingsweg 9
3781 LR Voorthuizen
KvK 09045731
BTW NL813892326B01
T. 0342-472410
E. info@veenhuizen.nl