Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

De MIWE Econo is dé bake-off­ oven voor bakkers die elke keer hetzelfde hoge bakresultaat willen! Deze oven is ideaal voor alle bake-off­ producten maar ook voor bijvoorbeeld bladerdeeg- en banketspecialiteiten. De MIWE Econo is een elektrisch verwarmde heteluchtoven voor elke capaciteitsbehoefte: zowel voor 4, 6, 8 of 10 bakplaten van 60 x 40 cm als een 1- of 2 circuitsysteem. Uiteraard is deze MIWE oven van hoge kwaliteit en is bediening heel gemakkelijk

De MIWE Econo is ook verkrijgbaar in combinatie met de dekoven MIWE Condo. Met de MIWE backcombi kies je voor het beste van beide bakwerelden. Dankzij het gladde oppervlak van de duurzame RVS behuizing, de deur en de binnenkamer en de afgeronde hoeken is schoonmaken uiterst makkelijk en is dat in een handomdraai uitgevoerd.

De MIWE Gusto elektrisch verwarmde heteluchtoven staat garant voor uitstekende bakresultaten en is ideaal voor allerlei voorgebakken producten en diverse snacks. Standaard is de MIWE Gusto geschikt voor maximaal 3 bakplaten van 44,5 x 35 cm. Wil je nog meer foodservice met speciale snackfunctionaliteit, kies dan voor de MIWE Gusto:snack.

Met de vaste programmabesturing MIWE FP kun je maar liefst 100 verschillende bakprogramma's met maximaal 5 bakfasen opslaan. De 12 meest gebruikte programma's kunnen sneltoetsen toegewezen krijgen en start je met een enkele druk op de knop. Een afbeelding van het bakproduct zorgt ervoor dat elke gebruiker op de juiste knoppen drukt. De bakprogramma's kun je ook eenvoudig importeren of uploaden via de USB-poort aan de voorzijde.

De MIWE Gusto heteluchtoven is voorzien van LED verlichting. Hiermee bespaar je op je energiekosten en ben je verzekerd van gelijkmatig, helder en aangenaam licht tot in de verste hoek. 

Doordat de MIWE Gusto aan te sluiten is op een 230 Volt stopcontact kun je de oven overal makkelijk gebruiken. Deze robuuste heteluchtoven heeft een eigen waterreservoir voor stoomopwekking en een geïntegreerde, ruimtebesparende en gepatenteerde watertank met een inhoud van bijna 5 liter. De watertank is toegankelijk vanaf de voorzijde.

De MIWE Gusto elektrisch verwarmde heteluchtoven is gemakkelijk en snel schoon te maken dankzij de duurzame RVS behuizing en doordat de deur en de binnenkamer een glad oppervlak én afgeronde hoeken hebben. Optioneel verkrijgbaar is het automatische reinigingssysteem MIWE easy clean met geïntegreerde reinigingsmiddeltank.

crosschevron-down