Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

De RHIMA WD-7 is een volautomatische en bijzonder gebruiksvriendelijke doorschuif vaatwasmachine ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in kleine en middelgrote spoelkeukens binnen horeca- en instellingskeukens. Deze solide vaatwasser voldoet volledig aan de hoge normen op het gebied van hygiëne, intensief gebruik, aangename werkomstandigheden en gemak bij reinigingswerkzaamheden en onderhoud.

Dankzij de extra ruime binnenafmeting, de extra hoge doorvoer en een keuzehendel voor extra waskracht voor potten, pannen, gastronoom bakken en andere keukengereedschappen is de RHIMA WD-7 professionele vaatwasser heel breed inzetbaar.

Afwassen was nog nog nooit zo eenvoudig en veilig als met deze volautomatische vaatwasmachine. Zoals elk product in het uitgebreide RHIMA-assortiment is de RHIMA WD-7 vaatwasser bijzonder robuust en eenvoudig gebouwd waarbij de modernste materialen worden gebruikt en innovatieve toepassingen worden ingezet. Met deze bedrijfszekere vaatwasser is zelfs de meest veeleisende gebruiker jarenlang verzekerd van gebruiksplezier. Bij het ontwerp is ook goed nagedacht over het (keuken)milieu: de RHIMA WD-7 vaatwasmachine is opvallend zuinig met water, energie en chemicaliën. Je kunt deze unieke vaatwasmachine voor professioneel gebruik uitrusten met een condens unit waardoor een afzuigkap boven de machine overbodig is. Energieterugwinning uit het afvoerwater is eveneens mogelijk: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Alle Daikin airco’s zijn split systeem airco’s. De airco’s hebben een binnenunit en een buitenunit, in tegenstelling tot mobiele airco’s die alleen voorzien zijn van een binnenunit. Een binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht van een vertrek en voert die die af door de buitenunit. Op één buitenunit kun je één of meerdere binnenunits aansluiten. Een Daikin airco met één binnenunit is het voordeligst en wordt ook wel een single-split airco genoemd. Je kunt hiermee één binnenruimte verkoelen of verwarmen.

Met deze op en top betrouwbare LG airco koel en verwarm je het hele jaar door. De lucht wordt gefilterd voordat die de ruimte in wordt geblazen. De units leveren bijzonder hoge prestaties, onderscheiden zich door een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Dankzij de innovatieve functies comfort air en fast cooling beschik je uiterst snel over een prettig binnenklimaat.

De LG Single Split airco/verwarmingsunit heeft een modern ontwerp en past daardoor aan iedere wand, in elke ruimte. Deze energiezuinige compressor inverter heeft een hoog rendement en past de compressorsnelheid voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveau te behouden. Bovendien bespaart een inverter compressor met energiebesparend frequentiebereik je meer energie dan een gewone compressor. De inverter compressor verspreidt lucht bovendien verder en sneller. Ruim 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die zich rond het toestel bevinden.

Voor bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor bij het kiezen van het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s multi split biedt een passende en flexibele oplossing. De multi split van LG is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, zowel wat betreft kosten als energieverbruik. Je kunt kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust en extra units toevoegen zonder dat je extra kosten hebt voor een buitenunit.

Het innovatieve LG multi split-systeem zorgt voor koeling en verwarming in elke ruimte door slechts één buitenunit te installeren. Je hebt keuze uit verschillende binnendelen zoals wandmodellen of cassettemodellen. Met deze multi split HVAC van LG ben je in jouw restaurant, winkel of andere commerciële ruimte verzekerd van maximale klimaatprestaties.

De Moretti Neapolis 9 bestaat uit een bakunit en een rijskast. Het bakoppervlak is gemaakt van "Biscotto" -baksteen. Dit zorgt voor de perfecte warmteverdeling in alle bakgebieden waardoor deze oven bijzonder geschikt is voor Napolitaanse pizza's.

De temperatuur kun je elektronisch beheren en de onder- en bovenwarmte is door de verwarmingselementen onafhankelijk van elkaar te bedienen. De Neapolis 9 bakoven is uitgerust met een uitstekend isolerende, verwijderbare deur. De maximum baktemperatuur is 510°C (950°F). De Moretti Neapolis 9 is gemaakt van gelakt staal en is voorzien van zwenkwielen.

De Rational iCombi Classic 6-1/1 en 6-2/1 combisteamers hebben 6 niveaus waardoor je op 6 niveaus tegelijk kunt grillen, braden, bakken, stomen, stoven, blancheren en pocheren. De veelzijdige Rational iCombi Classic combisteamer voldoet aan de DIN 18866 norm en is ideaal voor vrijwel elk bereidingsproces in een bedrijfskeuken waar stoom en hete lucht, afzonderlijk, achter elkaar of in combinatie wordt gebruikt.

De iCombi Classic combisteamer van het topmerk Rational is robuust, sterk, efficiënt en compact. Op minder dan circa 1 m2 ruimte vervangt deze steamer diverse conventionele toestellen. De Rational iCombi Classic combisteamer is gemakkelijk te bedienen en schoon te maken en zorgt gegarandeerd voor een hoge bakkwaliteit, waardoor de kok altijd het gewenste resultaat behaalt.

De Neapolis 6 bakoven van het vooraanstaande merk Moretti bestaat uit een bakunit en een rijskast. Het bakoppervlak is gemaakt van "Biscotto"-baksteen. Dit zorgt voor een perfecte warmteverdeling in alle bakgebieden waardoor deze oven bijzonder geschikt is voor Napolitaanse pizza's. De temperatuur kun je elektronisch beheren. Door de verwarmingselementen is de onder- en bovenwarmte onafhankelijk van elkaar te bedienen. De Moretti Neapolis 6 bakoven is uitgerust met een uitstekend isolerende, verwijderbare deur. De maximum baktemperatuur is 510°C (950°F). De Neapolis 6 van Moretti is gemaakt van gelakt staal en is voorzien van zwenkwielen.

crosschevron-down