Met een rijskast laat je het deeg van je bakkerij rijzen met de juiste temperatuur en in een vochtige omgeving. Een vochtige omgeving zorgt ervoor dat het deeg niet uitdroogt en een goede structuur behoudt.

Een remrijskast is een apparaat om de fermentatie van je deeg te stoppen of ingrijpend te vertragen. Met een remrijkast koel je het deeg en zorg je ervoor dat het op precies het juiste vochtigheidsniveau wordt gehouden zodat de deeg niet uitdroogt.

De MIWE KR rijs- en remrijskast heeft een geregeld temperatuurbereik van +5°C tot +40°C en een relatieve luchtvochtigheid tot 99%. Hiermee is de MIWE KR de ideale oplossing voor gecontroleerd rijzen en zeven. De MIWE KR kan flexibel worden aangepast aan elke ruimtelijke situatie en is geoptimaliseerd voor een continu gelijkmatige airconditioning en de beste bakresultaten. Vanzelfsprekend is de MIWE KR rijskast/remrijskast uitgerust met een handige afstandsbediening.

Zachte bakeigenschappen en een perfecte gelijkmatigheid. Onder meer dat zijn sterke punten van de MIWE Integro wagenoven. Met deze thermische verwarmde olie wagenoven ben je altijd verzekerd van een gelijkmatige bakatmosfeer. Hierdoor heb je minder bakverliezen, profiteer je van een betere ovenvering en hebben al je bakproducten een langere versheid, een optimale korstvorming en een uitstekende kruimstructuur.

De MIWE Integro wagenoven is verkrijgbaar voor 2 of 3 wagens met 7 tot 10 bakplaten in 3 bakformaten. Deze innovatieve olie wagenoven is geschikt voor het bakken van je gehele assortiment: van zware roggebroden tot kleine tarwebroodjes.

De robuuste en prachtig vormgegeven MIWE Electro etagebakoven maakt een goede indruk in bakkerijen en winkels. Deze elektrisch verwarmde oven is voorzien van 4 of 6 etages in 2 hoogtes (17 of 22 cm), 2 breedtes (60 of 120 cm), 2 dieptes (160 of 200 cm) en bereikt bakoppervlakken tot 14,4 m². Met de MIWE Electro etagebakoven ben je altijd verzekerd van een perfect gelijkmatig bakresultaat. Dat geldt voor je hele assortiment: van gevoelige banketbakkerswaren tot en met zware broden. Belangrijke pluspunten van deze bakoven zijn dat je hem gemakkelijk en snel kunt reinigen en dat het onderhoud eenvoudig is.

De MIWE Ideal is, zoals de naam al aangeeft, de ideale etageoven voor ambachtelijke bakkers die alleen genoegen nemen met de hoogste kwaliteit. De oven heeft verwarmingsgascirculatie met een statische bakatmosfeer en is voorzien van 4 of 5 ovendekken en maximaal 2 verwarmingscircuits. Je kunt kiezen tussen verwarming met olie of met gas. De MIWE Ideal etageoven onderscheidt zich eveneens door uitzonderlijk goede bakeigenschappen en diverse gemakkelijke bedieningsfuncties. Met deze oven kun je alle kanten op want hij is geschikt voor het bakken van je volledige productassortiment: van zware roggebroden tot en met kleine tarwebroodjes.

Superieur bakken zoals met de grotere modellen, maar dan met een compacte bakoven. De MIWE Condo is een veelzijdige elektrisch verwarmde etagebakoven die zich onderscheidt door een zachte bakatmosfeer waardoor je altijd verzekerd bent van eersteklas bakresultaten. Dat geldt voor het hele productassortiment: van delicaat gebak tot klassieke, in de oven gebakken, broodjes en zware broodsoorten. Deze robuust vormgegeven bakoven is zelfs perfect geschikt voor gebraad.

Deze alleskunner is modulair ontworpen en daardoor geschikt voor elke gewenste capaciteitsbehoefte. De MIWE Condo is verkrijgbaar in verschillende basismaten en -modellen met een bakoppervlak variërend van 0,24 tot 8,64 m².

Uitstekende bakresultaten, een eenvoudige bediening en een robuuste constructie voor intensief gebruik die zo kenmerkend is voor MIWE. Samen met een optimale benutting van de ruimte onderscheidt dit de nieuwe MIWE wagenoven van andere ovens. Deze oven is ideaal voor voor bakkerijen en marktbakkerijen. De MIWE Orbit is een convectiebakoven met draaibare stelling (staand met draaischijf of hangend), is geschikt voor allerlei deegstukken en is te verwarmen met olie, gas of elektriciteit.

Met deze wagenoven ben je verzekerd van producten van de hoogste bakkwaliteit. Bakproducten hebben niet alleen een schitterende glans maar ook een optimaal volume dankzij een 4-takt verwarmingsspiraal van hittebestendig staal, een krachtige stoomgenerator en een intelligente luchtstroom.

Dankzij de moderne en het intuïtieve MIWE TC soft touch control-systeem is de MIWE Orbit convectiebakoven ook uitermate geschikt voor onervaren gebruikers. Je bedient de MIWE Orbit in een handomdraai.

De MIWE Orbit wagenoven is verkrijgbaar als draaiplaatvariant of met een hygiënisch liftsysteem voor hangende stellingwagens. De deur kan zowel naar links als naar rechts geopend worden. De complete techniek van de MIWE Orbit is toegankelijk vanaf de voorzijde. Hierdoor kun je deze innovatieve bakoven uiterst eenvoudig onderhouden.  

Wil je in je bakkerij geen tijd verloren laten gaan? Kies dan de beste apparatuur. De MIWE roll-in e+ heteluchtoven, voorzien van een roterend rooster voor alle producten, is het ideale product voor bakkerijen waar efficiëntie van het grootste belang is.

De MIWE roll-in heteluchtoven is te verwarmen met gas of elektra en is uiterst zuinig in energieverbruik. Het unieke aan deze innovatieve rotatie oven, naast de bijzonder prettige bakhaard, is dat je er atmosferisch mee kunt bakken. Hierdoor heb je geen last meer van de negatieve invloeden van weersomstandigheden en ongewenste luchtstromen (trek) in je bakkerij en ben je altijd verzekerd van gelijkmatige bakresultaten.

De gepatenteerde MIWE aircontrol heteluchtoven zorgt gegarandeerd voor heerlijk krokante producten en dat met tot wel 15°C lagere temperaturen. De hermetisch sluitende, afstelbare afdichtingen houden de stoom en warmte precies daar waar ze hun werk moeten doen. Dankzij de gemakkelijke digitale bediening op het touch display van de MIWE roll-in e+ hete lucht oven kun je de temperatuur en tijd altijd exact naar wens instellen. De baktijd is zowel in uren als in minuten in te stellen. Dankzij het brede temperatuurbereik van 30° tot 270°C en de verschillende stoomniveaus krijg je altijd het allerbeste eindresultaat!

Een belangrijk pluspunt van deze veelzijdige en energiezuinige hete lucht rotatie-oven voor bakkerijen is dat je hem heel gemakkelijk en snel kunt schoonmaken. Door het gladde oppervlak én de afgeronde hoeken reinig je de RVS behuizing, de deur en de binnenkamer in een handomdraai.

Voor bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor bij het kiezen van het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s multi split biedt een passende en flexibele oplossing. De multi split van LG is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, zowel wat betreft kosten als energieverbruik. Je kunt kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust en extra units toevoegen zonder dat je extra kosten hebt voor een buitenunit.

Het innovatieve LG multi split-systeem zorgt voor koeling en verwarming in elke ruimte door slechts één buitenunit te installeren. Je hebt keuze uit verschillende binnendelen zoals wandmodellen of cassettemodellen. Met deze multi split HVAC van LG ben je in jouw restaurant, winkel of andere commerciële ruimte verzekerd van maximale klimaatprestaties.

De MIWE Econo is dé bake-off­ oven voor bakkers die elke keer hetzelfde hoge bakresultaat willen! Deze oven is ideaal voor alle bake-off­ producten maar ook voor bijvoorbeeld bladerdeeg- en banketspecialiteiten. De MIWE Econo is een elektrisch verwarmde heteluchtoven voor elke capaciteitsbehoefte: zowel voor 4, 6, 8 of 10 bakplaten van 60 x 40 cm als een 1- of 2 circuitsysteem. Uiteraard is deze MIWE oven van hoge kwaliteit en is bediening heel gemakkelijk

De MIWE Econo is ook verkrijgbaar in combinatie met de dekoven MIWE Condo. Met de MIWE backcombi kies je voor het beste van beide bakwerelden. Dankzij het gladde oppervlak van de duurzame RVS behuizing, de deur en de binnenkamer en de afgeronde hoeken is schoonmaken uiterst makkelijk en is dat in een handomdraai uitgevoerd.

crosschevron-down