Veenhuizen werkt al jaren nauw samen met Coveka, een vooraanstaande designer, producent en leverancier van duurzame RVS producten voor het bereiden tot en met het afruimen van foodproducten. Voor elk domein biedt Coveka een praktische oplossing op maat.

Met de doordachte RVS-oplossingen van Coveka ben je verzekerd van een hygiënische en efficiënte werkomgeving omdat Coveka als geen ander rekening houdt met onder andere de meest recente HACCP-wetgeving en de ARBO wetgeving. Enkele producten uit het uitgebreide assortiment van Coveka zijn RVS werkbanken, spoeltafels, constructiesokkels, transportsystemen, opslagsystemen, uitgiftecounters en sorteersystemen.

Coveka is ervan overtuigd is dat er voor elk vraagstuk een perfecte oplossing mogelijk is. Heb je bijzondere of misschien zelfs 'onmogelijke' wensen? Laat ze ons weten, je ontvangt dan van ons een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en situatie.

Het topmerk Kälte Rudi is al sinds 1964 gespecialiseerd in pasteurisatieoplossingen waaronder innovatieve pasteurisatieketels. Een dergelijke ketel is natuurlijk van groot belang voor de kwaliteit van je ambachtelijk room- en melkijs want de bereiding daarvan begint met het pasteuriseren van de benodigde melk.

Kälte Rudi DIBASE pasteurisatieketels zijn wettelijk goedgekeurd (DIN11488) voor de productie van consumptiemelk en daarvan afgeleide producten (zoals bijvoorbeeld yoghurt), maar ook voor de bereiding van ijsmixen. Met het touch-panel van deze pasteurisatieketels kunnen we vrijwel elk gewenst programma voor je instellen: temperatuur, draaisnelheden van roerwerk(en) en mixers, meldingen voor het toevoegen van grondstoffen, de snelheid van het pasteurisatieproces, etc.

De ketels in de DIBASE serie van Kälte Rudi zijn verkrijgbaar in vele varianten. Je kunt kiezen uit een breedte variërend van 600 tot 900 mm en een inhoud van 45 tot 600 liter en alles daartussen. Door productie op aanvraag kunnen deze hoogwaardige pasteurisatieketels volledig volgens jouw individuele technische specificaties worden gebouwd. Elke Kälte Rudi DIBASE pasteurisatieketel wordt gemaakt van degelijk RVS en is bijzonder gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

De Kälte Rudi DITHERM kookketel is een echte alleskunner die ijssalons, banketbakkerijen en grootkeukens helpt bij het goed en snel bereiden van uiteenlopende arbeidsintensieve producten.
We mogen wel zeggen: dit is dé vervanger van een personeelslid in je bedrijf.

Dankzij het volledig gecontroleerde cook & chill proces van deze onvermoeibare kookketel koel je snel terug binnen de wettelijke eisen. In een handomdraai bereid je coulis, sauzen, ijspasta’s en vullingen voor in je ijs (variegato’s). Maar de Kälte Rudi DITHERM is ook de kookketel bij uitstek voor onder meer gele room, jam en desserts voor uw patisserie. Daarnaast is deze veelzijdige kookketel inzetbaar voor
volledige warme gerechten waaronder risotto, gevulde soepen en bolognese voor pasta. 

Standaard leveren we de veelzijdige Kälte Rudi DITHERM kookketel met een aantal vooraf ingestelde programma’s. Hierin kunnen we eenvoudig wijzigingen aanbrengen of we voegen jouw eigen programma’s toe. Als je wilt kunnen we jouw volledige recepturen en werkwijzen voor producten instellen, inclusief meldingen voor bijvoorbeeld het toevoegen van (extra) grond- of hulpstoffen. 

De Kälte Rudi DITHERM kookketel is verkrijgbaar voor vele toepassingsgebieden. Voor een ijssalon is de kleinste ketel van 40 liter vaak de beste keuze. Institutionele keukens hebben uiteraard een grotere ketel nodig. Zij kunnen kiezen uit diverse uitvoeringen, de maximale ketelcapaciteit is 500 liter. Individuele oplossingen en aanpassingen wat betreft techniek zijn altijd mogelijk. 

Je wilt een professionele vitrine van de nieuwste generatie voor je ijswinkel en/of banketbakkerij? Veenhuizen heeft dan zeker een passend model voor jou. Hieronder vermelden we de meest populaire modellen uit ons uitgebreide GeloStandard-assortiment.

Gilda
Het aantrekkelijke strakke design van de GeloStandard Gilda ijsvitrine past in elke moderne ijssalon en banketbakkerij met ijsverkoop. Dankzij de dubbele luchtstroom van deze innovatieve en solide ijsvitrine blijft je ijs ook in hoog opgemaakte bakken schepbaar in de juiste kwaliteit. Wat vormgeving betreft heb je keuze uit tal van varianten. Hoe jouw Gilda GeloStandard ijsvitrine exact uitgevoerd zal worden is afhankelijk van je wensen en beschikbare ruimte.

Spring
De GeloStandard Spring serie is al jaren achtereen een veelgevraagde klassieker. De grote gebogen ruit zorgt voor een optimaal zicht op alle ijsbakken in de ijsvitrine en voor een onweerstaanbare uitstraling. De ijsvitrine zelf is ook leverbaar in een gebogen versie, bijvoorbeeld voor een hoekopstelling. Ook de Spring-modellen hebben een dubbele luchtstroom die zorgt voor een optimale ijskwaliteit en zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste afwerking.

Linda
Wil je optimaal contact met je klanten/gasten én een bijzondere presentatie van je ijs? Dan is de GeloStandard Linda ijsvitrine een prima keuze. De geraffineerde ronding in de ruit zorgt voor een perfect zicht op het ijs dat je dankzij een dubbele luchtstroom moeiteloos hoog opgemaakt in de ijsbakken kunt presenteren. Doordat de ijsvitrine als geheel wat lager is dan gebruikelijk, is de afstand tot de gast minder dan bij traditionele modellen. Een bijzondere optie bij deze prachtige ijsvitrine is een speciaal console-onderstel. De GeloStandard Linda ijsvitrine heeft hierbij een ideale opstelling en wordt, in combinatie met de juiste vloer, optisch gezien ‘zwevend’.

Masterking
De GeloStandard Masterking showkast is wat ze in Italië een verticale ijsvitrine noemen. Het strakke design in combinatie met de LED-verlichting zorgt voor een opvallende en onweerstaanbare presentatie van jouw ijstaarten, gebak, macarons of vooraf gevulde ijsbekers. Met een Masterking ijsvitrine in je zaak ben je verzekerd van extra omzet. Naast het hoorntje met ijs waarvoor de gast oorspronkelijk kwam neemt die vaak ook nog een ijstaart of beker ijs mee naar huis.

Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

De Daikin Multi-split heeft maximaal 5 binnendelen op slechts één buitendeel voor het koelen of verwarmen van verschillende ruimtes. Deze airco/verwarmer onderscheidt zich door een hoog rendement in elk seizoen, bespaart je energiekosten, biedt je dagelijks comfort en levert unieke prestaties vergeleken met andere producten die verkrijgbaar zijn. Ruimtes zijn afzonderlijk regelbaar en op afstand te bedienen.

Op één Multi-split buitendeel kun je minimaal 2 en maximaal 5 binnendelen aansluiten. Hierbij heb je keuze uit een groot assortiment binnendelen (wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen) uit de Split- en Sky Air-series. Veranderen jouw wensen? Dan verandert de installatie gemakkelijk met je mee: de binnendelen hoeven namelijk niet allemaal tegelijkertijd geïnstalleerd te worden. Je kiest gewoon voor een buitendeel met een hogere capaciteit zodat je daarna eenvoudig kunt uitbreiden.

De RHIMA WD-7 is een volautomatische en bijzonder gebruiksvriendelijke doorschuif vaatwasmachine ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in kleine en middelgrote spoelkeukens binnen horeca- en instellingskeukens. Deze solide vaatwasser voldoet volledig aan de hoge normen op het gebied van hygiëne, intensief gebruik, aangename werkomstandigheden en gemak bij reinigingswerkzaamheden en onderhoud.

Dankzij de extra ruime binnenafmeting, de extra hoge doorvoer en een keuzehendel voor extra waskracht voor potten, pannen, gastronoom bakken en andere keukengereedschappen is de RHIMA WD-7 professionele vaatwasser heel breed inzetbaar.

Afwassen was nog nog nooit zo eenvoudig en veilig als met deze volautomatische vaatwasmachine. Zoals elk product in het uitgebreide RHIMA-assortiment is de RHIMA WD-7 vaatwasser bijzonder robuust en eenvoudig gebouwd waarbij de modernste materialen worden gebruikt en innovatieve toepassingen worden ingezet. Met deze bedrijfszekere vaatwasser is zelfs de meest veeleisende gebruiker jarenlang verzekerd van gebruiksplezier. Bij het ontwerp is ook goed nagedacht over het (keuken)milieu: de RHIMA WD-7 vaatwasmachine is opvallend zuinig met water, energie en chemicaliën. Je kunt deze unieke vaatwasmachine voor professioneel gebruik uitrusten met een condens unit waardoor een afzuigkap boven de machine overbodig is. Energieterugwinning uit het afvoerwater is eveneens mogelijk: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Alle Daikin airco’s zijn split systeem airco’s. De airco’s hebben een binnenunit en een buitenunit, in tegenstelling tot mobiele airco’s die alleen voorzien zijn van een binnenunit. Een binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht van een vertrek en voert die die af door de buitenunit. Op één buitenunit kun je één of meerdere binnenunits aansluiten. Een Daikin airco met één binnenunit is het voordeligst en wordt ook wel een single-split airco genoemd. Je kunt hiermee één binnenruimte verkoelen of verwarmen.

Met deze op en top betrouwbare LG airco koel en verwarm je het hele jaar door. De lucht wordt gefilterd voordat die de ruimte in wordt geblazen. De units leveren bijzonder hoge prestaties, onderscheiden zich door een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Dankzij de innovatieve functies comfort air en fast cooling beschik je uiterst snel over een prettig binnenklimaat.

De LG Single Split airco/verwarmingsunit heeft een modern ontwerp en past daardoor aan iedere wand, in elke ruimte. Deze energiezuinige compressor inverter heeft een hoog rendement en past de compressorsnelheid voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveau te behouden. Bovendien bespaart een inverter compressor met energiebesparend frequentiebereik je meer energie dan een gewone compressor. De inverter compressor verspreidt lucht bovendien verder en sneller. Ruim 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die zich rond het toestel bevinden.

Voor bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor bij het kiezen van het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s multi split biedt een passende en flexibele oplossing. De multi split van LG is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, zowel wat betreft kosten als energieverbruik. Je kunt kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust en extra units toevoegen zonder dat je extra kosten hebt voor een buitenunit.

Het innovatieve LG multi split-systeem zorgt voor koeling en verwarming in elke ruimte door slechts één buitenunit te installeren. Je hebt keuze uit verschillende binnendelen zoals wandmodellen of cassettemodellen. Met deze multi split HVAC van LG ben je in jouw restaurant, winkel of andere commerciële ruimte verzekerd van maximale klimaatprestaties.

crosschevron-down