Met de Hovatank ontvetmachine verwijder je veilig (gecarboniseerd) vet en roetaanslag op je keukenmateriaal. Dat wordt allemaal schoner dan bij handmatige schoonmaak en dat zónder agressieve en dure reinigingsmiddelen. Het te reinigen materiaal plaats je simpelweg in de ontvetmachine die vervolgens al het werk doet.

De professionele Hovatank ontvetmachine is dé toevoeging aan iedere professionele keuken. Want hiermee creëer je zeeën van tijd. Die tijd kan je personeel gebruiken voor andere belangrijke taken. Al het handmatige boenen, schoonmaken en ontvetten van je keukenmateriaal en het met de hand verwijderen van vetresten en roestaanslag is definitief verleden tijd met de Hovatank ontvetmachine. Tijdwinst is niet het enige grote voordeel. Je materialen (bakplaten, gastronoombakken, bakblikken, snijplanken, afzuigkappen, pannen en veel meer) worden beter gereinigd waardoor ze een aanzienlijk langere levensduur hebben.

Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

De Daikin Multi-split heeft maximaal 5 binnendelen op slechts één buitendeel voor het koelen of verwarmen van verschillende ruimtes. Deze airco/verwarmer onderscheidt zich door een hoog rendement in elk seizoen, bespaart je energiekosten, biedt je dagelijks comfort en levert unieke prestaties vergeleken met andere producten die verkrijgbaar zijn. Ruimtes zijn afzonderlijk regelbaar en op afstand te bedienen.

Op één Multi-split buitendeel kun je minimaal 2 en maximaal 5 binnendelen aansluiten. Hierbij heb je keuze uit een groot assortiment binnendelen (wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen) uit de Split- en Sky Air-series. Veranderen jouw wensen? Dan verandert de installatie gemakkelijk met je mee: de binnendelen hoeven namelijk niet allemaal tegelijkertijd geïnstalleerd te worden. Je kiest gewoon voor een buitendeel met een hogere capaciteit zodat je daarna eenvoudig kunt uitbreiden.

De CAP172 koelkast onderscheidt zich door een bijzonder hoge kwaliteit en maximale betrouwbaarheid en voldoet volledig aan de hoge eisen van uiteenlopende gebruikers in commerciële keukens. De temperatuur in de koelkast blijft stabiel, ook als je de deur heel regelmatig opent. De professionele Inomak CAP172 koelkast voldoet volledig aan de huidige wetgeving voor energieklassen van commerciële koelkasten. De koelkast is voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290 en heeft energielabel D.

De Inomak CAP172 is koelkast is geheel uitgevoerd in hoogwaardig en duurzaam roestvrij staal. De hoeken en naden binnenin deze koelkast zijn uitgevoerd volgens de strengste hygiënische voorschriften. De deuren sluiten zichzelf automatisch bij opening tot 45 graden door de ingebouwde deurdrangers. De Inomak CAP172 koelkast is voorzien van magnetische deurrubbers waardoor je verzekerd bent van een perfecte afdichting. Deze deurrubbers zijn heel eenvoudig te vervangen.

De poten van de Inomak CAP172 koelkast zijn in hoogte verstelbaar. De verdampers zijn gecoat met antibacteriële en anti-corrosie epoxy verf, zodat ze optimaal beschermd zijn tegen zuren. De temperatuur regel je heel gemakkelijk met de elektronische thermostaat. 

De RHIMA WD-7 is een volautomatische en bijzonder gebruiksvriendelijke doorschuif vaatwasmachine ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in kleine en middelgrote spoelkeukens binnen horeca- en instellingskeukens. Deze solide vaatwasser voldoet volledig aan de hoge normen op het gebied van hygiëne, intensief gebruik, aangename werkomstandigheden en gemak bij reinigingswerkzaamheden en onderhoud.

Dankzij de extra ruime binnenafmeting, de extra hoge doorvoer en een keuzehendel voor extra waskracht voor potten, pannen, gastronoom bakken en andere keukengereedschappen is de RHIMA WD-7 professionele vaatwasser heel breed inzetbaar.

Afwassen was nog nog nooit zo eenvoudig en veilig als met deze volautomatische vaatwasmachine. Zoals elk product in het uitgebreide RHIMA-assortiment is de RHIMA WD-7 vaatwasser bijzonder robuust en eenvoudig gebouwd waarbij de modernste materialen worden gebruikt en innovatieve toepassingen worden ingezet. Met deze bedrijfszekere vaatwasser is zelfs de meest veeleisende gebruiker jarenlang verzekerd van gebruiksplezier. Bij het ontwerp is ook goed nagedacht over het (keuken)milieu: de RHIMA WD-7 vaatwasmachine is opvallend zuinig met water, energie en chemicaliën. Je kunt deze unieke vaatwasmachine voor professioneel gebruik uitrusten met een condens unit waardoor een afzuigkap boven de machine overbodig is. Energieterugwinning uit het afvoerwater is eveneens mogelijk: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Alle Daikin airco’s zijn split systeem airco’s. De airco’s hebben een binnenunit en een buitenunit, in tegenstelling tot mobiele airco’s die alleen voorzien zijn van een binnenunit. Een binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht van een vertrek en voert die die af door de buitenunit. Op één buitenunit kun je één of meerdere binnenunits aansluiten. Een Daikin airco met één binnenunit is het voordeligst en wordt ook wel een single-split airco genoemd. Je kunt hiermee één binnenruimte verkoelen of verwarmen.

Met deze op en top betrouwbare LG airco koel en verwarm je het hele jaar door. De lucht wordt gefilterd voordat die de ruimte in wordt geblazen. De units leveren bijzonder hoge prestaties, onderscheiden zich door een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Dankzij de innovatieve functies comfort air en fast cooling beschik je uiterst snel over een prettig binnenklimaat.

De LG Single Split airco/verwarmingsunit heeft een modern ontwerp en past daardoor aan iedere wand, in elke ruimte. Deze energiezuinige compressor inverter heeft een hoog rendement en past de compressorsnelheid voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveau te behouden. Bovendien bespaart een inverter compressor met energiebesparend frequentiebereik je meer energie dan een gewone compressor. De inverter compressor verspreidt lucht bovendien verder en sneller. Ruim 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die zich rond het toestel bevinden.

Voor bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor bij het kiezen van het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s multi split biedt een passende en flexibele oplossing. De multi split van LG is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, zowel wat betreft kosten als energieverbruik. Je kunt kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust en extra units toevoegen zonder dat je extra kosten hebt voor een buitenunit.

Het innovatieve LG multi split-systeem zorgt voor koeling en verwarming in elke ruimte door slechts één buitenunit te installeren. Je hebt keuze uit verschillende binnendelen zoals wandmodellen of cassettemodellen. Met deze multi split HVAC van LG ben je in jouw restaurant, winkel of andere commerciële ruimte verzekerd van maximale klimaatprestaties.

Ieder restaurant heeft te maken met piek- en daluren. De MultiPan pannenkoekencarrousel bakt vanaf 170 dubbelzijdig gebakken pannenkoeken per uur, levert een perfect bakresultaat van continue hoge kwaliteit en is bijzonder eenvoudig te bedienen.

Hygiëne: gemakkelijk en snel schoon volgens alle regels
Alle delen van de MultiPan pannenkoekencarrousel die in aanraking kunnen komen met voedingsmiddelen zijn gemaakt van RVS waardoor ze eenvoudig en snel te reinigen zijn. Hiermee voldoet de MultiPan aan de HACCP-regels en hygiënecode.

Installatie, capaciteit en onderhoud
De MultiPan pannenkoekencarrousel is bijzonder eenvoudig te installeren en te bedienen. Je kunt de temperatuur per bakplaat makkelijk regelen. Doordat de innovatieve MultiPan alleen verwarmt wat in gebruik is, bespaar je energiekosten. Het formaat van het bakkende gedeelte van de plaat is 30 cm.
De infrarood bovenwarmte zorgt ervoor dat de pannenkoeken extra snel garen. Door de combinatie van onder- en bovenverwarming is de baktijd korter dan in een conventionele pan. Zowel de temperatuur als de draaisnelheid van deze pannenkoekencarrousel kun je gemakkelijk volledig naar wens instellen. De draairichting is aan te passen aan de routing in jouw keuken.

Accessoires
Naast de standaard bakplaten voor de pannenkoeken zijn er diverse andere vormen verkrijgbaar waaronder bijvoorbeeld kleine pannenkoekjes of een berenvorm. Op aanvraag maken wij voor jou een eigen vorm.

Energie-Investeringsaftrek (EIA)
Duurzaamheid, groene energie en energiebesparing zijn hot items, ook in grootkeukens. Wilt u investeren in energiezuinige grootkeukenapparatuur, bijvoorbeeld in deze MultiPan? Dan kunt u, dankzij de energie-investeringsaftrek (EIA), profiteren van fiscaal voordeel. Vraag uw accountant naar de voorwaarden. Met de EIA-subsidie bespaart u op de investeringskosten bij de aanschaf van energiebesparende apparaten en verlaagt u uiteindelijk uw energierekening.

De Moretti Neapolis 9 bestaat uit een bakunit en een rijskast. Het bakoppervlak is gemaakt van "Biscotto" -baksteen. Dit zorgt voor de perfecte warmteverdeling in alle bakgebieden waardoor deze oven bijzonder geschikt is voor Napolitaanse pizza's.

De temperatuur kun je elektronisch beheren en de onder- en bovenwarmte is door de verwarmingselementen onafhankelijk van elkaar te bedienen. De Neapolis 9 bakoven is uitgerust met een uitstekend isolerende, verwijderbare deur. De maximum baktemperatuur is 510°C (950°F). De Moretti Neapolis 9 is gemaakt van gelakt staal en is voorzien van zwenkwielen.

crosschevron-down