Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

De RHIMA WD-7 is een volautomatische en bijzonder gebruiksvriendelijke doorschuif vaatwasmachine ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in kleine en middelgrote spoelkeukens binnen horeca- en instellingskeukens. Deze solide vaatwasser voldoet volledig aan de hoge normen op het gebied van hygiëne, intensief gebruik, aangename werkomstandigheden en gemak bij reinigingswerkzaamheden en onderhoud.

Dankzij de extra ruime binnenafmeting, de extra hoge doorvoer en een keuzehendel voor extra waskracht voor potten, pannen, gastronoom bakken en andere keukengereedschappen is de RHIMA WD-7 professionele vaatwasser heel breed inzetbaar.

Afwassen was nog nog nooit zo eenvoudig en veilig als met deze volautomatische vaatwasmachine. Zoals elk product in het uitgebreide RHIMA-assortiment is de RHIMA WD-7 vaatwasser bijzonder robuust en eenvoudig gebouwd waarbij de modernste materialen worden gebruikt en innovatieve toepassingen worden ingezet. Met deze bedrijfszekere vaatwasser is zelfs de meest veeleisende gebruiker jarenlang verzekerd van gebruiksplezier. Bij het ontwerp is ook goed nagedacht over het (keuken)milieu: de RHIMA WD-7 vaatwasmachine is opvallend zuinig met water, energie en chemicaliën. Je kunt deze unieke vaatwasmachine voor professioneel gebruik uitrusten met een condens unit waardoor een afzuigkap boven de machine overbodig is. Energieterugwinning uit het afvoerwater is eveneens mogelijk: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Alle Daikin airco’s zijn split systeem airco’s. De airco’s hebben een binnenunit en een buitenunit, in tegenstelling tot mobiele airco’s die alleen voorzien zijn van een binnenunit. Een binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht van een vertrek en voert die die af door de buitenunit. Op één buitenunit kun je één of meerdere binnenunits aansluiten. Een Daikin airco met één binnenunit is het voordeligst en wordt ook wel een single-split airco genoemd. Je kunt hiermee één binnenruimte verkoelen of verwarmen.

Met deze op en top betrouwbare LG airco koel en verwarm je het hele jaar door. De lucht wordt gefilterd voordat die de ruimte in wordt geblazen. De units leveren bijzonder hoge prestaties, onderscheiden zich door een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Dankzij de innovatieve functies comfort air en fast cooling beschik je uiterst snel over een prettig binnenklimaat.

De LG Single Split airco/verwarmingsunit heeft een modern ontwerp en past daardoor aan iedere wand, in elke ruimte. Deze energiezuinige compressor inverter heeft een hoog rendement en past de compressorsnelheid voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveau te behouden. Bovendien bespaart een inverter compressor met energiebesparend frequentiebereik je meer energie dan een gewone compressor. De inverter compressor verspreidt lucht bovendien verder en sneller. Ruim 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die zich rond het toestel bevinden.

Voor bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor bij het kiezen van het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC). LG’s multi split biedt een passende en flexibele oplossing. De multi split van LG is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, zowel wat betreft kosten als energieverbruik. Je kunt kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust en extra units toevoegen zonder dat je extra kosten hebt voor een buitenunit.

Het innovatieve LG multi split-systeem zorgt voor koeling en verwarming in elke ruimte door slechts één buitenunit te installeren. Je hebt keuze uit verschillende binnendelen zoals wandmodellen of cassettemodellen. Met deze multi split HVAC van LG ben je in jouw restaurant, winkel of andere commerciële ruimte verzekerd van maximale klimaatprestaties.

De MIWE Econo is dé bake-off­ oven voor bakkers die elke keer hetzelfde hoge bakresultaat willen! Deze oven is ideaal voor alle bake-off­ producten maar ook voor bijvoorbeeld bladerdeeg- en banketspecialiteiten. De MIWE Econo is een elektrisch verwarmde heteluchtoven voor elke capaciteitsbehoefte: zowel voor 4, 6, 8 of 10 bakplaten van 60 x 40 cm als een 1- of 2 circuitsysteem. Uiteraard is deze MIWE oven van hoge kwaliteit en is bediening heel gemakkelijk

De MIWE Econo is ook verkrijgbaar in combinatie met de dekoven MIWE Condo. Met de MIWE backcombi kies je voor het beste van beide bakwerelden. Dankzij het gladde oppervlak van de duurzame RVS behuizing, de deur en de binnenkamer en de afgeronde hoeken is schoonmaken uiterst makkelijk en is dat in een handomdraai uitgevoerd.

De MIWE Gusto elektrisch verwarmde heteluchtoven staat garant voor uitstekende bakresultaten en is ideaal voor allerlei voorgebakken producten en diverse snacks. Standaard is de MIWE Gusto geschikt voor maximaal 3 bakplaten van 44,5 x 35 cm. Wil je nog meer foodservice met speciale snackfunctionaliteit, kies dan voor de MIWE Gusto:snack.

Met de vaste programmabesturing MIWE FP kun je maar liefst 100 verschillende bakprogramma's met maximaal 5 bakfasen opslaan. De 12 meest gebruikte programma's kunnen sneltoetsen toegewezen krijgen en start je met een enkele druk op de knop. Een afbeelding van het bakproduct zorgt ervoor dat elke gebruiker op de juiste knoppen drukt. De bakprogramma's kun je ook eenvoudig importeren of uploaden via de USB-poort aan de voorzijde.

De MIWE Gusto heteluchtoven is voorzien van LED verlichting. Hiermee bespaar je op je energiekosten en ben je verzekerd van gelijkmatig, helder en aangenaam licht tot in de verste hoek. 

Doordat de MIWE Gusto aan te sluiten is op een 230 Volt stopcontact kun je de oven overal makkelijk gebruiken. Deze robuuste heteluchtoven heeft een eigen waterreservoir voor stoomopwekking en een geïntegreerde, ruimtebesparende en gepatenteerde watertank met een inhoud van bijna 5 liter. De watertank is toegankelijk vanaf de voorzijde.

De MIWE Gusto elektrisch verwarmde heteluchtoven is gemakkelijk en snel schoon te maken dankzij de duurzame RVS behuizing en doordat de deur en de binnenkamer een glad oppervlak én afgeronde hoeken hebben. Optioneel verkrijgbaar is het automatische reinigingssysteem MIWE easy clean met geïntegreerde reinigingsmiddeltank.

De Rational iCombi Classic 10-1/1 en 10-2/1 combisteamers hebben 10 niveaus waardoor je op 10 niveaus tegelijk kunt grillen, braden, bakken, stomen, stoven, blancheren en pocheren. De Rational iCombi® Classic combisteamer voldoet aan de DIN 18866 norm en is de oplossing bij uitstek voor vrijwel elk bereidingsproces in bedrijfskeukens waar gebruik gemaakt wordt van stoom en hete lucht, afzonderlijk, achter elkaar of in combinatie.

Deze vooruitstrevende Rational combisteamer is bijzonder robuust, krachtig, efficiënt en compact. Op minder dan circa 1 m2 ruimte vervangt deze combisteamer diverse conventionele toestellen. De steamer is gemakkelijk te bedienen en staat garant voor een hoge bakkwaliteit zodat de kok altijd de gewenste kwaliteit behaalt.

crosschevron-down