Het vooraanstaande Franse merk Robot-Coupe ontwerpt, ontwikkelt en produceert al sinds 1961 diverse professionele keukenmachines. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, innovatiekracht en enorme knowhow. Het merk Robot-Coupe kom je dan ook tegen in professionele keukens over de hele wereld. Tal van hun producten/modellen zijn absolute bestsellers en hebben van Robot-Coupe een onbetwiste marktleider op hun vakgebied gemaakt. Veenhuizen is dealer van Robot-Coupe en is gespecialiseerd in onderstaande machines.

Groentensnijders
Robot-Coupe biedt keuze uit een breed assortiment groentensnijders. Met elk daarvan bespaar je dagelijks meerdere uren werk bij het raspen of het snijden van plakjes, staafjes, macedoine, brunoise, frieten of wafeltjes en het maken van puree.

Cutters
De cutters van Robot-Coupe zijn de ideale keukenhulp van de chef-kok dankzij het mes op de kuipbodem , een gepatenteerde exclusiviteit van Robot-Coupe. Met een simpele druk op een knop maak je alle bereidingen fijn, in kleine of grote hoeveelheden: sauzen, vlees, vis, uien of tuinkruiden en specerijen. Met deze professionele cutters kun je fijn hakken, kneden, gedroogde vruchten of chocolade en noten malen, etc.

Blenders
De krachtige en duurzame Kitchen Blenders BL 3 en BL 5 van Robot-Coupe zijn uitgerust met de X-Flow®-technologie die zorgt voor een bijzonder snel en fijn resultaat, zowel bij kleine als grote hoeveelheden. Deze blenders zijn geschikt voor allerlei hartige en zoete vloeibare toepassingen: (gebonden) soepen, sauzen, puree of moes, pannenkoekenbeslag of cakebeslag.

Automatische sapextractors
De automatische Robot-Coupe sapextractors zijn ideaal voor professionals in de meest uiteenlopende sectoren waaronder bars, restaurants, lunchrooms, hotels, instellingen en supermarkten. Deze snelle, efficiënte, robuuste en opvallend rendabele apparaten zijn de oplossing bij uitstek voor het snel en in grote hoeveelheden maken van heerlijke en ultraverse groente- en vruchtensappen.

Staafmixers
Robot-Coupe staafmixers zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Met elk model kun je in recordtijd mixen, mengen, emulgeren, kloppen en bereidingen mengen. Dankzij de excellente prestaties op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak, veelzijdigheid, lange levensduur en rentabiliteit zijn Robot-Coupe staafmixers de beste op de professionele markt.

Kloppers/mengers
Ook de kloppers/mengers van Robot-Coupe zijn de ideale hulp van de chef-kok en banketbakkers bij al hun dagelijkse bereidingen. Als geen ander besparen ze je veel tijd en moeite.

Veenhuizen is dealer van Sinmag Europe, dé specialist in hoogwaardige en duurzame bakkerijmachines en bakkerijtechniek. Tot hun uitgebreide assortiment behoren onder andere verdelers, snijmachines, kneders, mengers en uitroltafels. Sinmag Europe beschikt over een uitgebreid dealernetwerk en behoort tot de markleiders op het gebied van bakkerijmachines voor ambachtelijke bakkerijen.

Dagelijks maken duizenden bakker naar volle tevredenheid gebruik van de door Sinmag ontwikkelde bakkerijmachines. Als geen ander streeft Sinmag ernaar om koploper te blijven op haar vakgebied en optimaliseert ze haar bakkerijmachines. Door te goed te luisteren naar professionele bakkers kunnen ze machines ontwikkelen en doorontwikkelen die zijn afgestemd op de evolutie van dit ambacht.

Volgens ons is er voor elk vraagstuk een perfecte oplossing mogelijk. Op aanvraag ontvang je van ons ons een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen, eisen en situatie.

Veenhuizen werkt al jaren nauw samen met Coveka, een vooraanstaande designer, producent en leverancier van duurzame RVS producten voor het bereiden tot en met het afruimen van foodproducten. Voor elk domein biedt Coveka een praktische oplossing op maat.

Met de doordachte RVS-oplossingen van Coveka ben je verzekerd van een hygiënische en efficiënte werkomgeving omdat Coveka als geen ander rekening houdt met onder andere de meest recente HACCP-wetgeving en de ARBO wetgeving. Enkele producten uit het uitgebreide assortiment van Coveka zijn RVS werkbanken, spoeltafels, constructiesokkels, transportsystemen, opslagsystemen, uitgiftecounters en sorteersystemen.

Coveka is ervan overtuigd is dat er voor elk vraagstuk een perfecte oplossing mogelijk is. Heb je bijzondere of misschien zelfs 'onmogelijke' wensen? Laat ze ons weten, je ontvangt dan van ons een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en situatie.

Het Britse A-merk Combisteel levert professionele RVS horeca producten over de hele wereld. Al vele tientallen jaren staat Combisteel bekend om zijn solide constructie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Producten uit hun uitgebreide assortimenten zijn onder meer werkbanken, stellingen, voorraadkasten en aan- en afvoertafels voor de professionele horecakeuken en keukens van bijvoorbeeld bakkerijen en ijssalons.

Volgens ons is er voor elk vraagstuk een perfecte oplossing. Dat laten we u graag zien. Heeft u een heel specifieke of misschien zelfs 'onmogelijke' eis of wens op het gebied van RVS horecaproducten? Daag ons gerust uit en laat ons een offerte op maat opstellen die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en situatie.

De volautomatische rijskast MIWE GVA e+ heeft een uitgebreid temperatuurbereik van -20°C tot +40°C en regelt actief een vochtigheidsbereik tot 98% RV. De MIWE GVA e+ rijskast is uitzonderlijk veelzijdig: je kunt kiezen voor procesnauwkeurig automatisch rijzen, rijsvertraging, snelle afkoeling, rijsonderbreking of uitharding in vrij te kiezen tijdsegmenten. Vanzelfsprekend kun je met de MIWE GVA e+ rijskast ook invriezen en je producten langdurig opslaan. Als je wilt kun je alle functionaliteiten op afstand instellen, controleren en besturen.

Met een rijskast laat je het deeg van je bakkerij rijzen met de juiste temperatuur en in een vochtige omgeving. Een vochtige omgeving zorgt ervoor dat het deeg niet uitdroogt en een goede structuur behoudt.

Een remrijskast is een apparaat om de fermentatie van je deeg te stoppen of ingrijpend te vertragen. Met een remrijkast koel je het deeg en zorg je ervoor dat het op precies het juiste vochtigheidsniveau wordt gehouden zodat de deeg niet uitdroogt.

De MIWE KR rijs- en remrijskast heeft een geregeld temperatuurbereik van +5°C tot +40°C en een relatieve luchtvochtigheid tot 99%. Hiermee is de MIWE KR de ideale oplossing voor gecontroleerd rijzen en zeven. De MIWE KR kan flexibel worden aangepast aan elke ruimtelijke situatie en is geoptimaliseerd voor een continu gelijkmatige airconditioning en de beste bakresultaten. Vanzelfsprekend is de MIWE KR rijskast/remrijskast uitgerust met een handige afstandsbediening.

Het topmerk Kälte Rudi is al sinds 1964 gespecialiseerd in pasteurisatieoplossingen waaronder innovatieve pasteurisatieketels. Een dergelijke ketel is natuurlijk van groot belang voor de kwaliteit van je ambachtelijk room- en melkijs want de bereiding daarvan begint met het pasteuriseren van de benodigde melk.

Kälte Rudi DIBASE pasteurisatieketels zijn wettelijk goedgekeurd (DIN11488) voor de productie van consumptiemelk en daarvan afgeleide producten (zoals bijvoorbeeld yoghurt), maar ook voor de bereiding van ijsmixen. Met het touch-panel van deze pasteurisatieketels kunnen we vrijwel elk gewenst programma voor je instellen: temperatuur, draaisnelheden van roerwerk(en) en mixers, meldingen voor het toevoegen van grondstoffen, de snelheid van het pasteurisatieproces, etc.

De ketels in de DIBASE serie van Kälte Rudi zijn verkrijgbaar in vele varianten. Je kunt kiezen uit een breedte variërend van 600 tot 900 mm en een inhoud van 45 tot 600 liter en alles daartussen. Door productie op aanvraag kunnen deze hoogwaardige pasteurisatieketels volledig volgens jouw individuele technische specificaties worden gebouwd. Elke Kälte Rudi DIBASE pasteurisatieketel wordt gemaakt van degelijk RVS en is bijzonder gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

De Kälte Rudi DICOM, de enige Diagonal Freezer® ter wereld, maakt een heerlijk, stevig en toch luchtig ijsje dat je, zonder het gebruik van een shockvriezer, direct in je ijsvitrine kunt plaatsen. Dankzij de schuine plaatsing van de ketel wordt het ijs feitelijk gekneed tijdens het bevriezen. Dit zorgt voor een bijzonder stabiele verdeling van de lucht in het ijs waardoor het minder snel afsmelt. Een belangrijk voordeel van deze baanbrekende ijsmachine van topfabrikant Kälte Rudi is ook dat het ijs op een lagere temperatuur uit de machine wordt ‘gelost’ waardoor er achteraf geen kristallen in je ijs ontstaan.
Het resultaat: een heerlijk en stabiel ijsje waarvoor je minder additieven nodig hebt om een goede structuur te bereiken en te behouden. 

Bij de Kälte Rudi DICOM ijsmachine kunnen we met soft touches vrijwel elk gewenst programma instellen. In theorie kunnen meer dan 80 ijssoorten met een eigen eindtemperatuur (stevigheid), luchtinslag, uitloopsnelheid, toevoegingen, etc. geprogrammeerd worden. Graag helpen we je om samen tot de juiste programmering te komen. 

In de Kälte Rudi DICOM ijsmachine serie kun je kiezen uit diverse formaten. De hoeveelheid mix die je per charge kunt bereiden tot ijs varieert van minimaal 1 liter in het G4-model tot maximaal 16 liter in het G16-model. Dankzij de hoge koelcapaciteit is er vrijwel geen verschil in bereidingstijd tussen de G4 en de G16 ijsmachine. Afhankelijk van de uitvoering maak je met een Kälte Rudi DICOM ijsmachine binnen 7 à 8 minuten 1,5 tot 24 liter kwaliteitsijs. De standaard SRS-functie en ketelspoeling van deze innovatieve ijsmachine maakt een snelle en hygiënische wisseling van ijssmaken tijdens het productieproces mogelijk. Hierbij kan de deur van de ijsmachine continu gesloten blijven. 

De Kälte Rudi DICOM is een compacte en uitermate degelijke en betrouwbare ijsmachine. Bij tijdig en goed onderhoud ben je met deze ijsmachine jarenlang verzekerd van het beste ijs en tijdbesparend bedieningsgemak.

Je wilt een professionele vitrine van de nieuwste generatie voor je ijswinkel en/of banketbakkerij? Veenhuizen heeft dan zeker een passend model voor jou. Hieronder vermelden we de meest populaire modellen uit ons uitgebreide GeloStandard-assortiment.

Gilda
Het aantrekkelijke strakke design van de GeloStandard Gilda ijsvitrine past in elke moderne ijssalon en banketbakkerij met ijsverkoop. Dankzij de dubbele luchtstroom van deze innovatieve en solide ijsvitrine blijft je ijs ook in hoog opgemaakte bakken schepbaar in de juiste kwaliteit. Wat vormgeving betreft heb je keuze uit tal van varianten. Hoe jouw Gilda GeloStandard ijsvitrine exact uitgevoerd zal worden is afhankelijk van je wensen en beschikbare ruimte.

Spring
De GeloStandard Spring serie is al jaren achtereen een veelgevraagde klassieker. De grote gebogen ruit zorgt voor een optimaal zicht op alle ijsbakken in de ijsvitrine en voor een onweerstaanbare uitstraling. De ijsvitrine zelf is ook leverbaar in een gebogen versie, bijvoorbeeld voor een hoekopstelling. Ook de Spring-modellen hebben een dubbele luchtstroom die zorgt voor een optimale ijskwaliteit en zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste afwerking.

Linda
Wil je optimaal contact met je klanten/gasten én een bijzondere presentatie van je ijs? Dan is de GeloStandard Linda ijsvitrine een prima keuze. De geraffineerde ronding in de ruit zorgt voor een perfect zicht op het ijs dat je dankzij een dubbele luchtstroom moeiteloos hoog opgemaakt in de ijsbakken kunt presenteren. Doordat de ijsvitrine als geheel wat lager is dan gebruikelijk, is de afstand tot de gast minder dan bij traditionele modellen. Een bijzondere optie bij deze prachtige ijsvitrine is een speciaal console-onderstel. De GeloStandard Linda ijsvitrine heeft hierbij een ideale opstelling en wordt, in combinatie met de juiste vloer, optisch gezien ‘zwevend’.

Masterking
De GeloStandard Masterking showkast is wat ze in Italië een verticale ijsvitrine noemen. Het strakke design in combinatie met de LED-verlichting zorgt voor een opvallende en onweerstaanbare presentatie van jouw ijstaarten, gebak, macarons of vooraf gevulde ijsbekers. Met een Masterking ijsvitrine in je zaak ben je verzekerd van extra omzet. Naast het hoorntje met ijs waarvoor de gast oorspronkelijk kwam neemt die vaak ook nog een ijstaart of beker ijs mee naar huis.

Je wilt een perfecte totaaloplossing voor het bereiden van vers ijs in een beperkte ruimte? Kies dan voor het GeloLab concept en zorg voor volop beleving in uw ijssalon want met de ShowLab wordt het ijs in het zicht van de gasten bereid.

Het GeloLab concept werkt met traditionele ronde Italiaanse ijsbakken. In het bereidingsgedeelte van de machines (minimaal 1, maximaal 6) in de bakken wordt het ijs gemaakt. Vervolgens plaats je de bakken over in de bijpassende vitrine en maak je de volgende ijssmaak.  Het concept kan geheel qua samenstelling en uitvoering volledig volgens jouw wensen worden ingevuld. Uiteraard zorgt Veenhuizen voor een volledige begeleiding vanaf de start van het concept tot en met het onderhoud. Indien gewenst verzorgen we de recepturen en trainen we je medewerkers. Bij de ingebruikname draaien we altijd een dagje mee.  

crosschevron-down