"Onze servicemonteurs zijn erg behulpzaam en meedenkend, we werken echt samen!"

november 2021

Hey Reindert, welkom "in de schijnwerper", wil je iets over jezelf vertellen? Natuurlijk, ik begin dan maar bij het allereerste begin, geboren 9 november 1970 in Barneveld en daar bijna “op een korte uitstap van ongeveer 2 jaar na” blijven wonen. 21 jaar geleden ben ik met Marieke getrouwd (en nog steeds) en samen hebben we 2 kinderen, dochter Nora van bijna 17 en zoon Marein van 14 jaar. Mijn hobby’s zijn voetbal, na jaren als actief speler op zowel veld als zaal en trainer te zijn geweest is het nu alleen nog kijken en verder ga ik graag naar een concert en/of film.

Wat doe jij precies binnen Veenhuizen? Per 1 september jl. ben ik begonnen als planner op de afdeling Cool & Climate, daarvoor was ik sinds 1 mei 2020 planner bij Beverage (Cold drinks).

Werk je al lang als planner? Wat is je achtergrond? Jazeker, ik heb voordat ik bij Veenhuizen terecht kwam 26 jaar bij FlexiForce gewerkt in verschillende functies (o.a. magazijn-/transportplanner) en uiteindelijk de laatste ± 15 jaar als produktieplanner.

Hoe zou je de sfeer binnen jullie team omschrijven? Ik wil hier niet alleen mijn directe team benoemen, maar spreek liever over de hele planningsafdeling waar ik het goed naar mijn zin heb en waar ik samenwerk met fijne collega’s die mij “met alle nieuwe dingen die op mijn pad komen” helpen en uitleg geven.

Van welke werkzaamheden krijg jij energie? Niet specifiek van 1 ding, als ik maar lekker druk ben krijg ik (steeds) meer energie.

Welk onderdeel van je werk vind je heel leuk? Het contact met mijn collega’s en onze klanten is heel leuk en zeker als je ze naar wens kunt helpen! Als dit niet lukt dat heb je gelijk met de iets mindere kant van mijn werk te maken.

Hoe zet jij de klant centraal? Door de klant “zijn verhaal / probleem of …wat dan ook” te laten doen, daar goed naar te luisteren en hem het gevoel te geven dat wij hier ook daadwerkelijk mee aan de slag zullen gaan.

Je hebt dagelijks contact met een groot aantal servicemonteurs, wat vind jij belangrijk bij dit contact? Dat we altijd met respect met elkaar blijven communiceren. Overigens heb ik tot nu toe niet anders meegemaakt hoor. Zowel bij Beverage als bij Cool & Climate zijn de servicemonteurs erg behulpzaam en meedenkend. Zo komen we samen tot een (nog) beter resultaat. We werken echt samen!

Waar kunnen we jou vinden buiten het werk? Oftewel; waar word je blij van? Thuis of uit eten met vrienden of in de zomermaanden gezellig een terrasje pakken.

Tot slot… Beschrijf jezelf in drie woorden. Een rustig persoon ☺

crossmenu