Service, apparatuur en keukentechniek van topkwaliteit: Veenhuizen Groep is jouw partner

Wil je ook werken en kunnen doorgroeien in een fantastisch bedrijf met fijne collega's bel ons nu.

Optimale service in keukentechniek en apparatuur

Ken je ons al? Veenhuizen Groep is een servicebedrijf dat ondernemers ontzorgt op het vlak van warmte- en koudetechniek. Met name food ondernemers weten ons feilloos te vinden, voor apparatuur, grootkeuken techniek en de beste service. We opereren vanuit het Gelderse Voorthuizen maar bieden - met maar liefst 80 monteurs op de weg - landelijke dekking. Onze breed opgeleide monteurs houden uw apparatuur en grootkeuken techniek in topconditie en vervangen alleen dat wat echt kapot is. Altijd met een lach, nooit zonder een plan.

De beste apparatuur

We verkopen apparatuur van A-merk kwaliteit. Zo produceren onze klanten altijd de beste eindproducten. Alleen merken die we ook zelf kunnen servicen, krijgen een plekje in ons assortiment van keukentechniek en apparatuur. En vinden we dat ‘het beste apparaat’ nog niet bestaat? Dan ontwikkelen en produceren we het gewoon onder onze eigen vlag.
’Al jaren is Veenhuizen een betrouwbare en flexibele partner die continu zorgdraagt dat onze producten altijd en overal gekoeld beschikbaar zijn. Vol vertrouwen hebben we in 2020 onze service activiteiten bij hen ondergebracht.’
Rein de Jong, Director SC NL Coca-Cola European Partners
’Ik ben super trots op alle Veenhuizers die elke dag weer het verschil maken!’
Patrick Veenhuizen, CEO
crossmenu