Duurzaam

Groen is niet enkel een ideaal of een belofte. Voor ons is duurzaamheid synoniem voor toekomstbestendig en daarmee ook een voorwaarde om koploper te blijven. Daarom lopen wij vooruit op de ontwikkelingen in onze branche.

BLUE CHERRY

Een eigentijdse wijze van monitoring. Op afstand scannen wij de equipement op afwijkingen in het functioneren. Dat kan bijvoorbeeld veel ongemak schelen doordat een naderende storing zich aan de hand van indicatoren al vroeg kenbaar maakt. En het kan een hoop energie besparen, wanneer we het gebruik op de dagdelen dat dit echt nodig is monitoren. Het in conditie houden van de equipement bespaart ook veel onderhoud achteraf en verzekert continuïteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

WARMTEPOMPEN

In de USA al de normaalste zaak en ook in onze eigen bedrijfsruimten passen we deze techniek al vele jaren effectief toe. Dit niet alleen uit financieel voordeel, maar ook door de sterke vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. Nu deze techniek zich in een hoog tempo ontwikkeld worden deze systemen grootschalig toegepast in o.a. hotels en kantoorgebouwen, maar ook kleinschalig in particuliere woonhuizen.

MINDER KILOMETERS

Al een aantal jaren neemt het aantal kilometers die onze monteurs maken af. Dit door een geavanceerde wijze van plannen, vergelijkbaar met de manier waarop men de planning van een luchtverkeersleiding organiseert. En ook door een steeds dichter netwerk. Onze monteurs zijn dus altijd dichtbij. Het alert kunnen reageren
 op vraagstellingen van onze klanten is onze tweede natuur en dat kunnen wij op deze wijze ook prima waarmaken.

LOGISTIEK

De geavanceerde planning draagt tevens zorg voor de bevoorrading van de monteursbussen. Elke nacht worden de benodigde onderdelen en materialen door overnight koeriersdiensten uitgereden op hun standaard routes. Door haar grootschaligheid en het collectief gebruik van de transportbewegingen behoeft deze logistieke dienstverlener geen extra kilometers in te zetten. De realisatie van regionale hubs zal het netwerk verder verdichten

Onze monteurs zijn dus altijd dichtbij