• Veenhuizen zorgt voor voedselveiligheid 
    buitenshuis voor alle mensen in Nederland 
    en daarbuiten (Europa)

Klein, groter, groots(t)

In 1984 werd het familie bedrijf Veenhuizen Koeltechniek opgericht. Met een kleine groep medewerkers werden de lokale ondernemers met koel- vries- en verhittings- problemen geholpen met oplossingen. Deze interesse en expertise bleek ook in de genen van Patrick te zitten, die het bedrijf in 2008 overnam.

Tot op de dag van vandaag maakt de Veenhuizen Groep (zoals het bedrijf sinds 2020 heet) het leven van food ondernemers makkelijker en succesvoller. Onder leiding van Patrick is Veenhuizen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers die – verdeeld over 5 divisies - actief zijn door heel Nederland. De monteurs sleutelen op jaarbasis aan meer dan 80.000 verschillende apparaten en weten klanttevredenheid en efficiëntie altijd optimaal te combineren.

Missie

Veenhuizen zorgt voor voedselveiligheid buitenshuis voor alle mensen in Nederland en daarbuiten (Europa).

Strategie

Veenhuizen ontzorgt (food gerelateerde) ondernemers op het gebied van warmte en koudetechniek. Onze vriendelijke en breed opgeleide monteurs onderhouden en repareren apparatuur. Ze informeren ondernemers over de actuele status van hun apparatuur en de modernste technieken. Ze repareren of vervangen alleen datgene wat echt nodig is. Met Veenhuizen blijft apparatuur in topconditie, staat de bedrijfsvoering als een huis en weet je altijd waar je aan toe bent.
’Nuchtere, gezellige en gemotiveerde mensen maken Veenhuizen bijzonder. De mensen maken bij ons het verschil en dat houden we graag zo! Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! hoor ik hier nog wel eens. Heerlijk die Veluwse nuchterheid!’
Bas Holshuijsen, algemeen bestuurder
crossmenu