Kom jij team Veenhuizen versterken?

Veenhuizen is een ambitieus en snelgroeiend familiebedrijf met een succesvol specialisme: koeltechniek. Ons geheim? Dat hebben we niet. Wel hebben we een uitgebreid team van betrokken professionals met elk dezelfde visie en mentaliteit. We doen niet slechts wat de klant vraagt, maar zetten altijd proactief net een stapje extra zodat de klant aangenaam verrast wordt. Zoek jij een afwisselende functie waarin je vrijwel dagelijks inhoudelijk uitgedaagd wordt en je de nodige eigen verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij een dosis gezonde werklust, ben je oplossingsgericht en ben je op en top klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Veenhuizen is bijzonder veel mogelijk!

Misschien ben je op zoek naar een leuke baan met flexibele werktijden en goede interne opleidingsmogelijkheden. Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet waarin je je wilt specialiseren.
In beide gevallen ben je meer dan welkom bij Veenhuizen. Dankzij de verscheidenheid aan activiteiten en onze groei is er altijd wel een passende functie voor jou beschikbaar. Onze werkzaamheden variëren van het bouwen van complete nieuwe ijssalons tot het onderhouden en repareren van de koelingen van
Coca-Cola. Maar we installeren, onderhouden en repareren ook de grills van La Place en de bakkerij-ovens van Bakker Bart. Daarnaast maken we innovatieve pannenkoekencarrousels en installeren we
koel- & vriescellen in heel Nederland. Ontdek het zelf: bij Veenhuizen is bijzonder veel mogelijk, zowel vakinhoudelijk als wat betreft een goede werk/privé-balans die wilt.

Veenhuizen is altijd op zoek naar collegiale en flexibele vakmensen die het verschil kunnen en willen maken en die doorgaan tot het probleem daadwerkelijk is opgelost en de klant 100% tevreden is. Dat je goed moet kunnen samenwerken in een team hoeven we niet te zeggen, want dat spreekt vanzelf.

Ontdek het zelf: we hebben je veel te bieden

Veenhuizen heeft je veel te bieden: een goed salaris, mooie secundaire voorwaarden en, minstens zo belangrijk, een heel fijne werksfeer in een echt familiebedrijf met gedreven collega's waar je op kunt bouwen en volop waardevolle ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

crosschevron-down