Over Veenhuizen

Veenhuizen is een servicespecialist bij uitstek. Als geen ander ontzorgen we ondernemers op het gebied van specialistische warmte- en koudetechniek. Vooral ondernemers in de foodbranche kiezen voor ons, met name vanwege onze uiterst betrouwbare apparatuur, onze expertise in grootkeuken techniek én om 24/7 verzekerd te zijn van de beste service.

Service als basis

In 1984 werd het familiebedrijf Veenhuizen Koeltechniek opgericht. Met een klein team hielpen we de lokale ondernemers met adequate oplossingen bij koel-, vries- en verhittingsproblemen. Deze klant- en servicegerichte mentaliteit en expertise bleek ook in de genen van Patrick Veenhuizen te zitten, die het bedrijf in 2008 overnam.

Sinds 2020 heet ons bedrijf Veenhuizen Groep. Als vanouds is het onze dagelijkse uitdaging om
food-ondernemers te ondersteunen bij hun dagelijkse werk en hen te helpen om steeds succesvoller te worden. Onder leiding van Patrick Veenhuizen is het familiebedrijf gegroeid naar een hecht team van circa 125 medewerkers. We hebben inmiddels 6 divisies en zijn actief in heel Nederland. Onze monteurs onderhouden en repareren jaarlijks maar liefst ruim 80.000 verschillende apparaten en combineren klant-tevredenheid en efficiëntie op een optimale wijze.

Glasheldere missie

De missie van Veenhuizen is glashelder: zorgen voor een gegarandeerde voedselveiligheid buitenshuis voor consumenten en overige mensen, zowel in Nederland als in andere Europese landen.

Partner-strategie

Veenhuizen ontzorgt met name food-gerelateerde ondernemers op het gebied van warmte- en koudetechniek. Onze uitstekend opgeleide, ervaren en vriendelijke monteurs onderhouden en repareren niet alleen maar uw apparatuur. Ze informeren je ook tijdig over de actuele (technische) status van jouw apparatuur en de modernste technieken waaronder de nieuwste technologie om je operationele kosten te verlagen. Vanzelfsprekend repareren of vervangen ze alleen dat wat echt nodig is. Met Veenhuizen blijft jouw apparatuur in topconditie en heb je een betrokken en ervaren partner die 24/7 voor je paraat staat zodat je verzekerd bent van continuïteit in je bedrijfsvoering.

Storingsdienst

Storing? Vul het formulier in en maak een afspraak.
crosschevron-downchevron-right