November nieuws: succesvolle events

30 november 2023
|

In november was een maand met maar liefst 3 grote en succesvolle events.

MIWE-Dutch Bakery Days in Duitsland
Op 5 en 6 november 2023 werden voor de derde keer de MIWE Dutch Bakery Days georganiseerd. Samen met een aantal bakkers ging ons sales team van de divisie Bakery met de bus naar dit toonaangevende event in Arnstein (Duitsland). Het waren 2 bijzonder gezellige maar vooral informatieve dagen waarbij we alle nieuwe MIWE ovens zagen en met z’n allen een leuke workshop Duits brood bakken volgden. Was je er niet bij? Dan heb je echt wat gemist. In het voorjaar van 2024 organiseren we dit event opnieuw. 

Ice Cream Experience dagen
In de showroom en deels in ons magazijn vonden op 8 en 9 november 2023 de Ice Cream Experience dagen plaats. Maar liefst 75 bezoekers genoten van het gevarieerde programma. Het hoofdonderdeel voor hen waren natuurlijk de demo’s ambachtelijk ijs maken. Die werden verzorgd door ons bedrijfsonderdeel Perfect Ice Solutions samen met Vipam, leverancier van ingrediënten om heerlijk ijs te maken waaronder het topmerk Babbi. Bezoekers beleefden een topdag, en maakten ook tijdens deze Ice Cream Experience dagen gretig gebruik van diverse mooie beurs-aanbiedingen.

Nieuw: Veenhuizen op Recreatie Vakbeurs

Van 14 tot en met 16 november 2023 was Veenhuizen voor het eerst aanwezig op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Met meer dan 325 exposanten en ruim 8.000 bezoekers die actief zijn in de recreatiebranche was het een ongekend succesvolle beurs.

Omdat het de eerste keer was dat Veenhuizen deelnam aan deze populaire vakbeurs was het op dag 1 een beetje wennen voor ons. De 2 volgende dagen was het ijs gebroken. Om de vele bezoekers van onze stand, waaronder eigenaren van recreatieparken, te trakteren op heerlijk ijs liepen onze medewerkers, vol enthousiasme, af en aan met dienbladen vol ijs. Volgend jaar zijn we waarschijnlijk opnieuw te vinden op de Recreatie Vakbeurs. 

Hartelijk bedankt en een dikke pluim
Bij elkaar opgeteld waren het 10 vermoeiende eventdagen voor onze sales medewerkers. Maar het was de moeite zeker waard. We hebben veel klanten kunnen informeren en talloze demo’s gegeven. Iedereen die geholpen heeft: (nogmaals) hartelijk bedankt en een dikke pluim voor je onvermoeibare inzet en je glimlach.

crosschevron-down