Patrick Veenhuizen over zijn grote passie

Autosportgek?

Ja, absoluut, ik ben een enorm liefhebber van autosport, maar dat is niet de enige reden achter het sponsorship dat Veenhuizen heeft met top rallycoureur Kevin Abbring.

Need for speed.

Er zijn namelijk heel wat parallellen tussen de autosport en ons bedrijf. Onze service is razendsnel. Alleen hoeven onze servicemedewerkers niet te racen in hun bussen, zij zijn immers altijd al in de buurt van onze klanten.

Alert

Eén moment van onachtzaamheid en je vliegt uit de bocht. Kevin is afhankelijk van zijn team en expertise van zijn monteurs, bijrijder, diëtist…. Zeker omdat wij 24/7 actief zijn is het van belang scherp te blijven. En niet alleen in service, ook bij de turnkey projecten is continue afstemming nodig. Dat kan niemand alleen, daarom opereren wij ook in teams.

Innovatief

Net als Kevin houden ook wij van nieuwe uitdagingen. Hierbij gaan wij wel af en toe van de paden af, om nieuwe wegen te ontdekken en zo te kunnen innoveren. Wat dat betreft past Kevin, actief in de rallysport, ook beter bij ons dan een Max Verstappen. Want altijd dezelfde rondjes rijden, dat is niet voor ons weggelegd.

Winnaar

Gezond competitief of bloedfanatiek… Eigenlijk wil ik altijd winnen, de beste zijn. Daarom geloof ik ook dat onze ambitie – hét service bedrijf van Europa worden – haalbaar is. Kijk waar we nu staan? Wie had dat in 1986 gedacht?

Oh ja,

In beide werelden geldt; doen waar je goed in bent. Met als verschil dat het bij ons de servicemonteurs zelf achter het stuur zitten en bij Peugeot Kevin het rijden voor zijn rekening neemt.