De Veenhuizen Groep – Bedrijfshallen

De Veenhuizen Groep – Bedrijfshallen

De Veenhuizen Groep uit Voorthuizen is een landelijk opererend bedrijf op het gebied van Koel en Klimaat techniek, Bakkerij- en Grootkeukentechniek inclusief Service.

Directeur eigenaar Patrick Veenhuizen vertelt:
” Eind vorig jaar zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Energieke Regio. Wij zijn namelijk van plan om dit jaar zonnepanelen te plaatsen op ons bedrijfspand in Voorthuizen. Hiervoor is ook een subsidie beschikbaar vanuit de overheid, de zogenaamde SDE+ subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie) en Energieke Regio heeft ons geholpen met deze subsidieaanvraag.”

De Veenhuizen Groep ziet duurzaamheid als een van de belangrijkste zaken binnen onze bedrijfsvoering en wij zullen ons hier de komende jaren nog verder in willen onderscheiden.

Ook de Erkende Maatregelen en Informatieplicht welke voor 1 juli 2019 moeten zijn ingediend hebben wij met behulp van MijnEML opgepakt. De applicatie van MijnEML is hiervoor een prima hulpmiddel om de van toepassing zijnde maatregelen te benoemen en uit te werken tot een kant en klare rapportage aan RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).”

MijnEML is mede ontwikkeld door Energieke Regio.