MultiPan 2.0 IR

september 2020

Ieder restaurant heeft te maken met daluren en piekuren. De verbeterde versie van de MultiPan bakt tot maar liefst 225 pannenkoeken per uur.
De MultiPan 2.0 IR is eenvoudig te bedienen en levert een perfect bakresultaat van ongekend hoge kwaliteit.

Hygiëne

Alle delen die in aanraking komen met voedingsmiddelen, zijn gemaakt van RVS en zeer eenvoudig te reinigen dankzij de speciale finish. De gehele bovenkant kan opengeklapt worden zodat ieder onderdeel makkelijk bereikbaar is. Met onze speciale cleaner behoort schuren tot het verleden. MultiPan 2.0 IR beschikt tevens over een automatisch reinigingsprogramma. Hiermee voldoet de MultiPan 2.0 IR aan de strengste HACCP richtlijnen.

Aansturing, bediening en capaciteit

Per kookplaat selecteert de gebruiker via het display het gewenste bakprogramma. Binnen zo’n 20 minuten is de Multipan op bedrijfstemperatuur. Onnodig lang wachten of zelfs eerder komen om de machine op te warmen is dus nu verleden tijd. Hierdoor bespaart u fors op personeels- en energiekosten. Wanneer u even wat minder capaciteit nodig heeft schakelt u simpel één of meerdere kookplaten uit. MultiPan V2.0 IR verbruikt nog maar 1/3 van de energie van zijn voorganger.

De chef kan zelf de programma’s selecteren die passen bij het te bakken product. Dagelijks kalibreert de MultiPan 2.0 IR zichzelf waardoor dezelfde hoogwaardige productkwaliteit gewaarborgd blijft. De nieuwe infrarood bovenverwarming gaart tot in de kern en hiermee halveert u de baktijd van het product. MultiPan 2.0 IR is leverbaar met 6, 8 of 10 kookplaten.

Meer dan alleen pannenkoeken

Met de MultiPan 2.0 IR kunt u naast pannenkoeken ook schnitzels, biefstukken, hamburgers, vis, crêpes, eieren en nog veel meer bakken. Zolang u repeterend producten wilt bakken is MultiPan de ergonomische oplossing voor u.

Vraag onze commercieel adviseur Erik Posma om een demo.

crossmenu