Klaas-Jan Moltmaker verlaat Veenhuizen

februari 2021

Na ruim 10 jaar dienstverband zullen wij vrijdag 5 februari a.s. afscheid nemen van Klaas-Jan Moltmaker, die ons heeft laten weten zijn carrière elders verder te willen gaan zetten.

Patrick Veenhuizen zegt er het volgende over:

Klaas-Jan heeft het fundament gelegd van Veenhuizen. Mede door zijn inzet, kennis en kunde staat Veenhuizen waar het nu staat. Hij is de mensen mens, de persoon waar iedereen altijd binnen kan lopen. Ik ben Klaas-Jan dan ook bijzonder erkentelijk voor wat hij heeft bijgedragen aan mijn bedrijf. Als je jaren zo dicht met elkaar samenwerkt ontstaat er een speciale vertrouwens band en ik zal Klaas-Jan missen als onderdeel van het team maar zeker ook als vriend. “ - Patrick Veenhuizen -

Klaas-Jan stond voor een duivels dilemma: bij Veenhuizen blijven en verder bouwen aan de verkoopafdeling waar hij al met veel plezier aan was begonnen of switchen naar een kleinere organisatie en weer de breedte opzoeken.

 Zelf zegt hij er het volgende over:

“Geheel onverwacht deed zich de mogelijkheid voor om leiding te gaan geven aan Franke Koffie Service Nederland. Ik was eigenlijk helemaal niet bezig met een andere baan. Echter na een paar gesprekken bleek dat deze kans heel goed bij mij past. En dan sta je ineens voor een onmogelijke keuze.. Om eerlijk te zijn heb ik zelden in mijn leven voor zo’n moeilijke keuze gestaan…. Iedereen weet dat Veenhuizen mij na aan het hart ligt, hier werkt een fantastische club mensen die me dierbaar zijn. De compactere organisatie, de bredere rol, het prachtige merk en de voor mij bekende club medewerkers hebben bij mij de doorslag gegeven om te kiezen voor de nieuwe uitdaging.

Ik ben blij dat Paul Visser de operatie bij Veenhuizen prima leidt en ik heb veel vertrouwen in de weg die Veenhuizen ingeslagen is. Ik ben trots op het feit dat ik heb kunnen helpen aan waar we nu staan en kijk met heel veel vreugde terug op 10 jaar Veenhuizen. Ik zal de mensen missen en ik zal het werk missen. Ik wens iedereen heel veel succes zowel privé als zakelijk!” - Klaas- Jan Moltmaker

Wij wensen Klaas-Jan al het goeds toe!

crossmenu