In de schijnwerper..... servicemonteur Veenhuizen Food Solutions Stef

mei 2021

"Het onmogelijke doe ik direct en wonderen kunnen even duren!"

Stef, wat leuk dat jij deze week wat over jezelf gaat vertellen! Hoe lang werk jij bij Veenhuizen?
18 juni 2018 ben ik bij Veenhuizen gekomen, na een tip van een vriend dat zij nog mensen zochten.

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen?
Mijn functie is servicemonteur Veenhuizen Food Solutions. Denk hierbij aan vaatwassers, frituurpannen, pannenkoekcarrousel, warmhoudplaten, lampen en nog veel meer.  

Wat doe je allemaal op een dag?
Storingen bij klanten verhelpen, zodat zij weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig?
Een gezond verstand, kennis van elektra, water en gas. En niet te vergeten, om kunnen gaan met (soms) gefrustreerde, boze of geïrriteerde klanten, want hun apparatuur doet het niet, dus men staat stil....

Wat vind je het leukst aan je functie?
Geen dag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag in Heerlen aan een frituur en de volgende dag in Emmen aan een professionele vaatwasser.

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk?
Vervelende storingen kunnen oplossen, waardoor ik de glimlach van de klant weer te zien krijg.

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent?
Dat zijn er echt te veel om op te noemen. Maar op de nieuwbouwprojecten bij La Place kijk ik met veel genoegdoening terug. 

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien?
Tijdens de eerste lockdown heb ik het bouwen van de pannenkoekcarrousel naar mij toe getrokken. Deze zogenaamde Multipan is het eerste product dat we volledig in eigen beheer en op maat voor de klant maken. Met deze Multipan maak je rustig tweehonderd pannenkoeken per uur. Omdat het ons eigen fabricaat is, kunnen we onze klanten optimale after sales bieden en hebben we altijd onderdelen op voorraad. Deze carrousel had ik niet eerder gebouwd, maar het lukte me met hulp van mijn collega's, nu doe ik het (bijna) alleen. Meer apparatuur bouwen lijkt mij een mooie uitdaging.
Verder wil ik er graag zijn voor collega's die moeite hebben om te gaan met lastige situaties bij klanten. Ik merk dat ik, na 12 jaar lang keukens en badkamers bouwen, een bepaalde ervaring heb opgedaan, waardoor ik weet hoe je met dergelijke situaties om kunt gaat.
Ik heb nog nooit een ondankbare klant gehad. Ik help mijn collega's hier graag mee!

Veenhuizen is voor mij ..... Mijn eindstation. Ik hoop tot mijn 67e. Ik kwam vanuit een hel in een warm bad terecht. Ik heb veel werkgevers gehad, maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt .. en dat bedoel ik in positieve zin!

Je mag mij altijd wakker maken voor.... Het schrijven en opbouwen van een professionele vuurwerkshow of een filmvakantie naar het buitenland om daar op een mooie plek uitgerust met 15 liter lucht en een filmcamera, filmend over een koraalrif zweven....

Over tien jaar is Veenhuizen ...... Europa dekkend. Alhoewel ik er persoonlijk niet meer op zit te wachten om in het buitenland te vertoeven. Uitzonderingen daargelaten.

Wat ik echt fijn vind... De menselijke en waardevolle collega's die ik om mij heen heb.

Mijn tip voor horeca ondernemers is: Kies voor Veenhuizen en u kunt meestal snel weer verder bakken, koken, frituren en/of afwassen voor wat betreft mijn eigen specialisme de "warme kant". Maar dit geldt ook voor de koudetechniek, want Veenhuizen is een servicebedrijf dat ondernemers ontzorgt op het gebied van warmte- en koudetechniek.

crossmenu