In de schijnwerper.... servicemanager Angela

juli 2021

"Constant verbeteren als organisatie, dat is voor mij belangrijk!"

Hoe en wanneer ben je bij Veenhuizen terecht gekomen? Een jaar geleden heb ik mijn master bedrijfskunde afgerond in Rotterdam, waarna ik natuurlijk op zoek ging naar een vaste baan. Ik zit in het bestuur van Barneveld Tomorrow (een stichting die hoogopgeleide jongeren in contact brengt met het bedrijfsleven in de gemeente Barneveld) en zij hebben mij in contact gebracht met de Veenhuizen Groep. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik sinds 1 januari dit jaar werkzaam bij Veenhuizen, nog niet zo lang dus.

Wat is jouw functie?  Ik ben servicemanager binnen de Beverage divisie.

Wat doe je zoal op een dag?  Mijn taken zijn enorm divers. Ik ben verantwoordelijk voor 16 Beverage monteurs die werkzaam zijn in het veld, dus ik heb veel contact met hen. Dit gaat vaak telefonisch en zo nu en dan zoek ik ze op in het veld. Ik werk nauw samen met mijn collega servicemanager Peter en wij hebben veel contact met Coca-Cola Europacific Partners, de grootste klant binnen onze divisie. Verder zorgen wij ervoor dat de processen zo goed mogelijk lopen en dat we dingen verbeteren waar mogelijk.                                                                       

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Voor deze baan is het belangrijk om goed te kunnen luisteren. Luisteren naar wat er speelt bij monteurs, maar bijvoorbeeld ook bij onze klanten. De monteurs moeten het uiteindelijk waarmaken in het veld, dus het is mijn taak om hen daarin te faciliteren. Dit doe ik door te luisteren naar wat zij daarvoor nodig hebben. Daarnaast is een kritische houding erg belangrijk. Er is altijd ruimte voor verbetering, ik probeer knelpunten te identificeren en aan te pakken.

Wat vind je het leukst aan je functie? De grote mate aan verantwoordelijkheid en de constante uitdaging vind ik het leukste aan mijn functie. Het is ons doel om top kwaliteit werk af te leveren bij onze klanten en tegelijkertijd moeten onze monteurs met veel plezier kunnen werken. Dit is niet altijd een makkelijke opgave, maar het motiveert mij wel om elke keer dat stapje extra te zetten.                                             

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk? De grootste uitdaging is voor mij het constant blijven verbeteren. Daarbij moeten we er ook voor zorgen dat iedereen binnen de organisatie dezelfde kant op beweegt. Dit is een grote uitdaging, maar wel een hele leuke!

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Ik ben projectleider van onze samenwerking met Junea Nederland, een startup die bedrijven voorziet van een slimme snackautomaat. De Veenhuizen Groep is de logistiek en technisch partner van Junea. Wij verzorgen de plaatsingen van de automaten en losse eventuele storingen op. Ik heb deze samenwerking vanaf het begin opgezet en samen met Junea zorg ik ervoor dat de processen steeds meer vorm krijgen en beter lopen. Er zijn nog veel stappen te maken, maar er zit veel potentie in dit leuke project.

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Als manager ben ik volop bezig met het ontwikkelen van mijn leiderschapskwaliteiten. Ik ben natuurlijk nog maar net begonnen, dus ik heb nog veel te leren. Daarnaast leer ik veel over het creëren en optimaliseren van efficiëntie en effectiviteit. Veenhuizen geeft mij de ruimte en de mogelijkheid om hierin te groeien!

Veenhuizen is voor mij een organisatie die voelt als een klein, warm bedrijf, maar ondertussen een enorme nationale impact maakt in de markt. Over tien jaar is Veenhuizen totaal anders. Veenhuizen ontwikkelt en verandert mee met de markt zodat we altijd de beste blijven, maar wel met dezelfde normen en waarden als nu.

Mijn hobby is reizen, zowel ver weg als dichtbij. Je mag mij altijd wakker maken voor een leuke reis, ik ga graag op pad om nieuwe landen, nieuwe steden te ontdekken!

crossmenu