In de schijnwerper .... servicemonteur Ergul (beverage team)

juli 2021

Wat ontzettend leuk dat je ons wat over jezelf wilt vertellen Ergul, hoe ben je bij Veenhuizen terecht gekomen? Op 1 mei 2020 heeft Veenhuizen de afdeling Cold Drink Operations Field Service van Coca-Cola European Partners Nederland BV. overgenomen. Ik ben samen met bijna 40 technische collega's aan de slag gegaan bij het bedrijf van Patrick Veenhuizen in het Gelderse Voorthuizen.

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen? Ik ben servicemonteur in het beverage team. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, signaleren van storingen en natuurlijk het oplossen van storingen. Belangrijk natuurlijk, want onze klanten zijn gebaat bij o.a. koude frisdrank.

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Technisch inzicht, dienstverlenend ingesteld zijn en plezier hebben in autorijden.

Wat vind je het leukst aan je functie? De omgang met onze klanten, samenwerking met mijn collega’s en last but not least... technisch bezig zijn.

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk? Ik vraag me altijd af: hoe kan de service nog beter?!

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Tijdens de Olympische Spelen in Londen mocht ik met 3 andere collega's vanuit Nederland Coca Cola vertegenwoordigen en samenwerken met collega’s van over de hele wereld. Een prachtige ervaring, waar ik met veel plezier op terugkijk.

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Door steeds weer nieuwe technieken te blijven leren.

Je mag mij altijd wakker maken voor .. een heerlijk uitgebreid Turks ontbijt met verse simit

Over tien jaar is Veenhuizen: leider op het gebied van warmte – en koudetechniek met de allerbeste service. Veenhuizen voelt voor mij als een warm bad, mijn collega’s en ik zijn vorig jaar heel goed ontvangen, ook onze (vaste) relaties hebben niet veel van de overname gemerkt, dit is allemaal heel soepel verlopen.

Wat ik echt cool vind is: varen met een motorboot!

Voor een aantal collega's was Veenhuizen niet helemaal nieuw, want Veenhuizen en Coca-Cola trekken al geruime tijd samen op.  Patrick Veenhuizen: “We werken al een kwart eeuw met elkaar. Daardoor weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.” En de klanten van Veenhuizen? “Ook díe profiteren,” aldus Patrick. “Met zoveel nieuwe monteurs verspreid over het land zullen zij ervaren dat we nóg sneller ter plaatse gaan zijn met dezelfde goede service!”

crossmenu