In de schijnwerper.... receptioniste/ junior management assistente Fleur

augustus 2021

Fleur, leuk je beter te leren kennen! Je bent inmiddels, als receptioniste, een bekend gezicht bij Veenhuizen, hoe ben je bij Veenhuizen terecht gekomen? In 2018 heb ik stage gelopen voor mijn opleiding financieel medewerker en ik heb deze stage met veel plezier afgerond. Van beide kanten voelde het goed en toen hebben we al even gesproken om eventueel terug te keren bij Veenhuizen als ik klaar was met studeren.

Ik heb er vervolgens voor gekozen om mijn studie en werk te combineren door te gaan voor een BBL-opleiding. Toen ik dat plan had, ben ik meteen naar Veenhuizen gegaan en gevraagd of ik mijn opleiding bij Veenhuizen kon volgen. Dat kon, dus... ik ben weer terug gekomen, na even weggeweest te zijn en ik zit hier (helemaal) op mijn plek!

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen? Ik heb een gecombineerde baan als receptioniste / junior management assistente.

Wat doe je zoal op een dag? Voor mij ziet elke dag er anders uit, dat maakt mijn werk erg leuk! Dit varieert van de telefoon aannemen (dat doe ik natuurlijk dagelijks), storingen aannemen, klanten ontvangen, agenda en mailboxen beheren, administratieve taken, hotels boeken, attenties verzorgen en ga nog maar even door...

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Communicatieve vaardigheden zijn in mijn job een must! Het begint namelijk allemaal met de klant goed te woord staan. Ik ben natuurlijk de eerste persoon die iedereen te zien / te horen krijgt! Daarnaast moet je ook goed kunnen schakelen tussen de diverse werkzaamheden en prioriteiten kunnen stellen. En vooral blijven lachen 😊.

Wat vind je het leukst aan je functie? Ik vind eigenlijk alles wel leuk. De diversiteit van de werkzaamheden zorgt voor veel uitdaging en dat vind ik erg leuk. Klanten die bellen en tevreden zijn, daar word ik blij van, want daar doen we het met ons team natuurlijk voor.

Zijn er ook uitdaging voor jou? Door de werkzaamheden die ik uitvoer moet er veel geschakeld worden en prioriteiten gesteld worden. Mijn belangrijkste taak is natuurlijk klanten (live of telefonisch) te woord staan en te ontvangen. Daarnaast voer ik de rest van mijn werkzaamheden uit en ook daar moeten de nodige prioriteiten gesteld worden, dat is wel eens een lastige keuze. Zoals gezegd is voor mij elke dag anders en dat vind ik ook een uitdaging, je weet namelijk niet wat je morgen (of zelfs vandaag) te wachten staat...

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Afgelopen periode heb ik mijn opleiding management assistent bij Veenhuizen kunnen voltooien. Ondanks de vervelende tijd waar we allemaal mee te maken hebben, heb ik mijn diploma management assistente niveau 4 afgelopen juli mogen ondertekenen. Daar ben ik trots op! Ik heb veel geleerd en steun gehad van al mijn collega’s bij Veenhuizen.

Hoe zie je jouw toekomst bij Veenhuizen? Ik ben nog jong genoeg om (bij) te leren en daar sta ik zeker voor open. Sowieso leer ik elke dag bij. Voor nu wacht ik even om aan iets nieuws te beginnen, maar t.z.t. wil ik graag cursussen gaan volgen en mezelf op die manier verder ontwikkelen.

Tot slot nog een paar korte vragen Fleur...

Veenhuizen is voor mij… een warm (familie)bedrijf met fijne collega’s, waar ik met veel plezier werk!

Je mag mij altijd wakker maken voor … een ijsje die door Menno gedraaid wordt, natuurlijk op een van onze ijsmachines, of een heerlijke warme pannenkoek gebakken door Erik op de Multipan pannenkoeken carrousel. mmmmm hahaha

Over tien jaar is Veenhuizen … Nog steeds een mooi en groeiend bedrijf.

Mijn hobby is … ik heb niet echt specifieke hobby’s, maar er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen, voor verveling geen tijd.

crossmenu