In de schijnwerper, nieuwbouw monteur Martijn

mei 2021

"Veenhuizen is voor mij een bedrijf waar ik me goed kan ontplooien als monteur, waar ik mijn creativiteit kwijt kan en geen dag hetzelfde is"...

Leuk dat je wat over jezelf wilt vertellen Martijn, hoe ben jij bij Veenhuizen gekomen? Ik ben met een oud collega (in privésfeer) in gesprek gekomen, daar vroeg hij mij om bij Veenhuizen te komen werken. Na een goed gesprek ben ik in juni 2017 in dienst gekomen. Mijn functie is nieuwbouw monteur, waarbij ik inzetbaar ben in zowel climate- als grootkeukenprojecten. Geen dag is zoals gezegd hetzelfde, de ene dag monteur ik airco's of koel-/vriescellen, een andere dag plaats ik grootkeukens, rvs maatwerk en/of keukenapparatuur.

Dat klinkt behoorlijk gevarieerd, welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Ik heb in 2017 mijn F-gassen certificaat behaald, een must voor een koelmonteur. Ik hoop snel te kunnen starten met de opleiding grootkeuken monteur bij ROC Nieuwegein.

Wat spreek je het meest aan in je functie? Ik vind de afwisseling van het werk en de klanten het leukst aan mijn werk.

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk? Elke keer een project opleveren waar de klant tevreden over is.

Op welk project kijk je met voldoening terug? Op het gebied van grootkeukens Tony Chocolonely Amsterdam, Loods 5 Duiven, Loods 5 Zaandam, Asian Drive in Restaurant Kampen. Het complex Lee Towers in Rotterdam hebben we voorzien een LG multi V airco systeem en ook bij het Worldfashion Center hebben we een LG multi V airco systeem geïnstalleerd, dat zijn grote en mooie Climate projecten.

Waarvoor kun we je 's nachts wakker maken Martijn? Mij mag je wakker maken voor flyboarden, waterskiën of sushi eten....

Over 10 jaar... dan hoop ik fulltime restaurant keukens bij Veenhuizen te kunnen bouwen! Ik vind dit prachtig werk en ik ben blij dat we dit met een mooi team mogen realiseren.

Tot slot, heb je nog een leuke tip voor een horeca ondernemer? Geen tip, alhoewel.... Bestel je professionele keuken bij Veenhuizen en wij ontzorgen je van aanschaffen tot onderhoud.

crossmenu