In de schijnwerper.... projectleider Jasper

juli 2021

"Geef je klant net iets meer dan dat hij van je verwacht, zo maak je van je klant een echte fan... wie wil dat nou niet…?!"                      

Hoe ben je bij Veenhuizen terecht gekomen? Ik werk al weer 3,5 jaar bij Veenhuizen, ik heb destijds gereageerd op een openstaande vacature voor calculator/werkvoorbereider en ben intern doorgegroeid naar projectleider. Als projectleider houd ik mij voornamelijk bezig met het begeleiden van nieuwbouwprojecten voor de koel-, vries- en klimaattechniek.

Wat doe je zoal op een dag? Haha, heb je even… Ik ben verantwoordelijk voor een project vanaf offertestadium tot en met oplevering.  Het leuke aan deze functie is dat het een erg veelzijdig baan is, met als eindresultaat meer dan een tevreden klant. Daar doe je het voor...!

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig?  Als projectleider heb je vakkennis nodig. Daarnaast is het handig om zelfredzaam en proactief te zijn. Het is dan ook meer dan gebruikelijk dat je als monteur doorgroeit tot een soort gelijke functie. Wat ze er niet bij zeggen, is dat management skills ook niet verkeerd zijn.

Wat vind je het leukst aan je functie? Goeie vraag, het leukste is toch echt wel dat alle lijnen die je in het begin hebt uitgedacht en uitgezet samen een project gaan vormen.

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Van Delft Biscuits in Harderwijk, dat was echt wel de vuurdoop. We hebben daar een koudwaterinstallatie van 377 kW aan koelvermogen mogen maken met rooftops voor klimaatkoeling. Ik heb dit project van verkoop tot aan oplevering begeleid.

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Als je kijkt naar de verandering op gebied van koudemiddelen zie je steeds meer koelsystemen met natuurlijke koudemiddelen. Wij hebben hierin als bedrijf nog wel wat slagen te maken. Ik zou mezelf hierin graag willen ontwikkelen, dus op het gebied van ontwerp van koelsystemen met natuurlijke koudemiddelen.

Veenhuizen is voor mij: een bedrijf met erg veel mogelijkheden, met als doel de klant fan maken!

Je mag mij altijd wakker maken voor … Een bord pasta al pomodoro, zoals we het thuis eten!

Over tien jaar is Veenhuizen … ik hoop het beste bedrijf van Nederland, daar werken we samen hard aan.

Wat ik echt mooi vind is … onze eigen Veenhuizen Academy

Mijn tip voor horecaondernemers is … Het glas is halfvol en niet halfleeg!

crossmenu