In de schijnwerper.... administratief medewerkster Anita

juni 2021

 "Ik wil graag iedereen tevreden stellen, als dat lukt is mijn dag geslaagd"

Al bijna 21 jaar ben je onderdeel van het Veenhuizen team, hoe ben je er ooit gekomen? Ik zag de vacature voor administratieve kracht in de Barneveldse Krant staan, hier heb ik op gereageerd. Na een goed gesprek ben ik 24 juli 2000 begonnen bij Veenhuizen, dat is inderdaad al even geleden. Ik werk al bijna 21 jaar met veel plezier als administratieve kracht bij Veenhuizen en mijn takenpakket is zeer gevarieerd (zeker in de loop der jaren).. Op dit moment houd ik me (parttime) bezig met het contractbeheer. Hierbij moet je denken aan het aanbieden van onderhoud, het up to date houden van contracten en zorgen dat alles goed in onze systemen staat, zodat onze monteurs aan de juiste apparatuur onderhoud uitvoeren. Verder verzorg ik logboeken en instructiekaarten (deze documenten bevatten informatie waarop de evt. toezichthouder kan checken of de apparatuur voldoet aan de regelgeving, e.e.a. conform de geldende wetgeving). Daarnaast draai ik regelmatig een dag(deel) receptie, waarbij het te woord staan van klanten (telefonisch en live) natuurlijk 1e prio heeft. In de loop der jaren heb ik veel klanten leren kennen, dat is leuk.

Welke vaardigheden heb je nodig bij jouw werkzaamheden? Snel schakelen is handig bij het te woord staan van klanten. Kennis van de systemen is een must en mijn creativiteit helpt ook.

Als je 's ochtend naar de zaak fietst, wat is dan je uitdaging voor de werkdag? Sowieso de hoeveelheid werk, hahaha.. We hebben een groot klantenbestand en contracten zijn altijd aan veranderingen / aanpassingen / uitbreidingen onderhevig. Gelukkig kan ik mijn prioriteiten goed stellen. Ik wil graag iedereen tevreden stellen, als dat lukt is mijn dag geslaagd!

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Dat is niet specifiek een project, maar wel op onze onderhoudscontracten in het algemeen. We zien een toename in het aantal afgesloten contracten, dit betekent dat wij samen ons werk goed doen! Overigens hoor ik graag als het goed gaat, maar ik wil ook van mijn fouten leren.

Veenhuizen is voor mij: mijn eerste werkgever.

Je mag mij altijd wakker maken voor: uhmm .... Sushi en een glaasje wijn.

Over 10 jaar is Veenhuizen: Nog bekender in Nederland

Mijn passie is: Fotograferen in de natuur, mooie landschappen, vogels en andere dieren. Ik vind het heerlijk om te wandelen en te genieten van al het moois om je heen.

Tot slot wil ik de horeca ondernemers veel succes toewensen.

crossmenu