• Geolab concept

Gelolab

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor vers ijs op een beperkte ruimte? Met Gelolab krijg je gegarandeerd de juiste beleving in je zaak. Met de Showlab van Gelostandard bereid je op eenvoudige wijze het ijs in het zicht van de gasten. 

Het Gelolab concept werkt met de traditionele Italiaanse pozzetti. In deze ronde ijsbakken wordt het ijs gemaakt in het bereidingsgedeelte van 1-6 machines, waarna de pozzetti wordt overgeplaatst in de bijpassende vitrine en de volgende ijssmaak kan worden gemaakt. 
Het concept kan geheel naar eigen wens worden ingevuld qua samenstelling en uitvoering. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een set van een dubbele machine met één of twee bijpassende vitrines, waarin 5 of 7 pozzetti per stuk kunnen worden gepresenteerd. Uiteraard zorgt Veenhuizen Ice Cream solutions voor een volledige begeleiding van je start met het concept. We verzorgen indien gewenst recepturen, trainen medewerkers en draaien altijd een dagje mee bij de opening. 

Wil jij in je bedrijf vers ijs gaan verkopen en heb je de beschikking over minder ruimte en/of tijd? Neem dan contact op en we kijken graag of Gelolab de juiste oplossing is.
’Veenhuizen is voor mij dé partner in ijs. Kwaliteit in machines, maar vooral in het menselijk contact en de begeleiding tot een succesvol ijsconcept. (H)Eerlijkheid kun je geven als je achter je product staat. Kalte-Rudi is voor mij de ijsmachine voor top ijs.’
Mark Oonk, Bakkerij Oonk
crossmenu