• Geolab Standaard ijsvitrines

GeloStandard

Dé ijsvitrine bepaalt de uitstraling van jouw ijssalon! De juiste ijsvitrine op de juiste plek is hét visitekaartje van je bedrijf en een garantie voor succes. 

Veenhuizen Ice Cream solutions heeft een exclusieve samenwerking met GeloStandard en levert verschillende modellen en formaten ijsvitrines. De verschillen in uitstraling en uitvoering bieden een oplossing voor ieders wens; elke vitrine wordt individueel gebouwd en kan worden aangepast aan specifieke wensen en/of situaties. 

Ook koeltechnisch zijn er legio mogelijkheden die we graag met je bespreken, denk aan: luchtgekoeld, watergekoeld of een combinatie. Maar ook ingebouwde compressoren of externe techniek die zelfs uit één centraal ruimtebesparend systeem voor meerdere apparaten kan bestaan. Als optie zijn vrijwel alle modellen leverbaar met een positief en negatief temperatuurbereik, zodat ze variabel kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de presentatie van chocolade en gebak.
Enkele modellen van GeloStandard zijn:

Gilda:

Het strakke design van de Gilda ijsvitrine past in de moderne ijssalon. Technisch gezien een perfecte vitrine met een dubbele luchtstroom, zodat het ijs -ook in hoog opgemaakte bakkenin de juiste kwaliteit schepbaar blijft. Qua uiterlijk zijn er vele varianten. Jouw wensen en de situatie bepalen hoe de vitrine er uiteindelijk komt uit te zien

Spring:

De Spring serie is een klassieke vitrine van GeloStandard. De grote gebogen ruit zorgt voor een optimaal zicht op alle ijsbakken in de vitrine en staat garant voor een luxe uitstraling. De vitrine zelf is ook leverbaar in een gebogen versie voor bijvoorbeeld een hoekopstelling. Ook deze vitrine heeft de dubbele luchtstroom voor een optimale ijskwaliteit en is leverbaar in (bijna) alle wenselijke afwerkingen.

Linda:

Wanneer je prijs stelt op een optimaal contact met je gasten én een bijzondere presentatie van je ijs is de Linda de juiste keuze. Een ronding in de ruit zorgt voor een optimaal zicht op het ijs, dat ook in deze vitrine middels een dubbele luchtstroom zonder moeite hoog opgemaakt in de ijsbakken kan worden gepresenteerd. Doordat de vitrine als geheel wat lager is, is de afstand tot de gast kleiner dan bij de traditionele modellen. Een bijzondere optie is het speciale console-onderstel, waarbij de vitrine in de juiste opstelling en in combinatie met de juiste vloer optisch gezien ‘zwevend’ wordt.

Masterking:

De Masterking showkast is wat ze in Italië een verticale vitrine
noemen. Het strakke design, in combinatie met de LED-verlichting
zorgen voor een optimale presentatie van ijstaarten, gebak,
macarons of vooraf gevulde ijsbekers. Plaatsing van een showkast
in jouw zaak zorgt voor extra omzet. Naast het hoorntje waarvoor
de gast binnenkwam neemt deze ook nog een ijstaart of beker ijs
mee naar huis.

Graag gaan we met je op zoek naar de juiste en mooiste oplossing in jouw bedrijf. Samen met de ontwerpafdeling van GeloStandard verzorgen we indien gewenst het complete buffet inclusief bijpassende meubels, onderkoelingen, etc.

Ben je toe aan een nieuwe ijsvitrine, een geheel nieuw interieur, of zie je de voordelen van een showkast? Neem contact met ons op voor de juiste oplossing.
Wil jij in je bedrijf vers ijs gaan verkopen en heb je de beschikking over minder ruimte en/of tijd? Neem dan contact op en we kijken graag of Gelolab de juiste oplossing is.
’Veenhuizen is voor mij dé partner in ijs. Kwaliteit in machines, maar vooral in het menselijk contact en de begeleiding tot een succesvol ijsconcept. (H)Eerlijkheid kun je geven als je achter je product staat. Kalte-Rudi is voor mij de ijsmachine voor top ijs.’
Mark Oonk, Bakkerij Oonk
crossmenu