"Zolang je plezier hebt in je werk en interesse in mensen en culturen leer je nog elke dag".

oktober 2021

Sinds wanneer ben jij werkzaam bij Veenhuizen Peter? Op 1 mei 2020 heeft Veenhuizen de afdeling Cold Drink Operations Field Service van Coca-Cola European Partners Nederland BV. overgenomen. Vanaf deze datum ben ik werkzaam bij Veenhuizen.

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen? Ik ben servicemanager (beverage) voor de twee Noordelijke teams, mijn collega Angela stuurt de twee Zuidelijke teams aan (https://veenhuizen.nl/in-de-schijnwerper-servicemanager-angela/)

Hoe ziet een gemiddelde dag voor jou eruit? Zeer (af)wisselend, maar elke dag zorg ik er zo goed mogelijk voor dat mijn team het werk goed kan uitvoeren en dat alle processen zowel intern als extern voorspoedig verlopen.

Wat is een must in deze rol? Je moet snel kunnen schakelen, goed kunnen analyseren en daarnaast moet je stressbestendig zijn.

Wat spreekt je het meest aan in deze functie? Het contact met mijn collega’s, opdrachtgever (CCEP) en onze klanten.

Wat is een uitdaging die je hebt in je werk? Het behalen van de doelstellingen die onze opdrachtgever (CCEP) ons heeft opgelegd is een (leuke) uitdaging!

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Ruim een maand voor de overgang van CCEP naar Veenhuizen heb ik samen met collega servicemanager Rob alle beverage collega's mogen trainen in het gebruik van RSM en de bijbehorende processen. RSM omvat ons serviceproces, hierdoor hebben we nooit meer onleesbare werkbonnen, inefficiënte planningen en monteurs die vaker langs moeten gaan. De software maakt het voor servicemanagers, planners en buitendienstmonteurs makkelijker en overzichtelijker waardoor de productiviteit stijgt.

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Zolang je plezier hebt in je werk en interesse in mensen en culturen leer je nog elke dag.   

Tot slot, wil je aanvullen:

Veenhuizen is voor mij ..... een fijne en prettige werkgever!

Je mag mij altijd wakker maken voor.... vanille vla met meloen en slagroom.

Over tien jaar is Veenhuizen.... hopelijk nog steeds een gezond en gezellig bedrijf!

Mijn hobby is fietsen (zowel op de racefiets als op de MTB). Dit doe ik graag en veel, dus hier ligt een mooie kans voor Veenhuizen om reclame in Nederland te maken....

crossmenu