Het ijs vliegt de deur uit bij Hema Houten Castellum!

Rick van der Weijden staat te glunderen bij zijn Hema-vestiging in Houten Castellum. In de keuken van deze Hema is op 24 september de nieuwste aanwinst in gebruik genomen: het GeloLab ijsconcept.

Veenhuizen mocht de GeloLab als exclusieve partner van GeloStandaard in de BeNeLux leveren en installeren. Rick: “Als ondernemer ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om je omzet te stimuleren. Menno Neutel van de Veenhuizen Groep wist mij te overtuigen dat ijs een toenemende trend is en dat daar omzet te halen is. Met de GeloLab maak je voor de ogen van de klant ijs. De apparatuur is gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te leggen aan mijn medewerkers. En…niet te vergeten: er komt geweldig ijs uit de GeloLab!”

Andere Hema’s
Helemaal nieuw is dit concept niet voor Rick. Ook in een van zijn andere vestigingen - Hema Oudorp -staat een GeloLab te schitteren. Rick: “Als het concept doet wat het moet doen, rollen we het samen met Veenhuizen ook in mijn andere Hema’s uit!”

crossmenu