Ga je mee met de derde MIWE Dutch Bakery Days?

27 maart 2023
|

Op zondag 5 en maandag 6 november 2023 zijn de derde MIWE Dutch Bakery Days. Laat je twee, volledig door Veenhuizen Groep verzorgde, dagen onderdompelen in alles over bakkerij techniek en bakkerijovens. Ga je met ons mee naar het MIWE live baking center in Arnstein (Duitsland)?


Ons hart ligt bij het bakkersvak. En bakkerij techniek en bakkerijovens laten dat hart sneller kloppen. Wij willen jou graag alles vertellen en laten zien over de MIWE ovens, voor een leven lang zorgeloos ondernemen met betrouwbare bakkerij-ovens en optimale bakkerij-techniek.

Daarom nemen wij jou graag mee naar het MIWE live baking center in Arnstein (Duitsland) voor demonstraties van MIWE ovens, alle concepten die we kunnen aanbieden én om bij te praten met bakkerij collega’s.


Veenhuizen Groep is in Nederland exclusief dealer van MIWE. MIWE staat sinds 1919 synoniem voor kwaliteit, innovatie en high end bak- en koeloplossingen voor iedere bakker voor de winkel en bakkerij. Iedere keer weer lukt het MIWE om het bakproces te vereenvoudigen én te verbeteren.


• Heenreis met luxe touringcar op Zondag 5 november om 9:00 uur (vanaf Voorthuizen)
• Terugreis met luxe touringcar op Maandag 6 november om 23:00 uur (in Voorthuizen)

* Wij vragen voor jouw deelname aan de MIWE Dutch Bakery Days een eigen bijdrage van € 150,-. Tot en met vrijdag 20 oktober kan jouw deelname kosteloos geannuleerd worden.

Wij hopen je tijdens de derde MIWE Dutch Bakery Days te mogen begroeten. Heb je nog vragen? Bel of mail met Miranda Koelewijn, telefoonnummer 0342-472410 of mail miranda.koelewijn@veenhuizen.nl.

Inschrijven

crosschevron-down