• Multipan voor pannenkoeken tijdens spitsuur

Multipan 2.0 IR

Pannenkoekencarrousel met hoge productiviteit

Elk restaurant heeft te maken met daluren en piekuren. Werken met apparatuur die daarop zijn ingesteld is een must. Apparatuur die  flexibel meegaat met de benodigde productiviteit per uur. De MultiPan 2.0 IR is eenvoudig te bedienen en levert een perfect bakresultaat van continue hoge kwaliteit. De MultiPan bakt, afhankelijk van de bakplaat ( 6, 8 of 10 plaatsen) vanaf 140 dubbelzijdig gebakken pannenkoeken per uur. Je serveert heerlijke pannenkoeken die je in een mum van tijd bakt.

Pannenkoeken waar jouw gasten van smullen

De MultiPan 2.0 IR wordt door Veenhuizen geïnstalleerd en is zeer eenvoudig te bedienen. Per bakplaat kan de temperatuur makkelijk worden geregeld. Dit betekent dat je slechts verwarmt wat je gebruikt. Daarmee bespaar je energiekosten. De diameter van de pan is 30 cm. Infrarood bovenwarmte zorgt ervoor dat er een nóg snellere garing plaatsvindt. Dankzij zowel onder- als bovenverwarming is de baktijd korter dan in een conventionele pan. Een makkelijk instelbare temperatuur en draaisnelheid zorgt ervoor dat de machine geheel is in te stellen op het gewenste tempo. Daarnaast is de draairichting aan te passen. Deze kun je eenvoudig aanpassen op de keukenrouting.

Zo weer schoon volgens alle regels

De MultiPan is geconstrueerd conform alle wet en regelgevingen en voldoet hier ruimschoots aan. Dit geldt ook voor de HACCP-regels voor Hygiëne. Alle delen die in aanraking kunnen komen met voedingsmiddelen zijn gemaakt van RVS en voorzien van een speciale finish waardoor waarmee reinigen zonder veel inspanning te realiseren is.

MultiPan en EIA

Investeer je als bedrijf in energiezuinige technieken en overweeg je de aanschaf van een Multipan? Dan kan het mogelijk zijn om in aanmerking te komen voor de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Vraag ernaar wanneer wij je persoonlijk adviseren!
’Wereldse pannenkoeken bakken wij snel op de Multipan pannenkoeken carrousel van Veenhuizen’
Eigenaren Max Verkleij en Jos van Essen, Bloem Ede
crossmenu