• Multipan voor pannenkoeken tijdens spitsuur

Multipan 2.0 IR

Pannenkoekencarrousel

leder restaurant heeft te maken met daluren en piekuren. Deze verbeterde versie bakt maar liefst 225 dubbelzijdig gebakken pannenkoeken per uur. De Multipan 2.0 IR is eenvoudig te bedienen en levert een perfect bakresultaat met een gelijkmatige en hoge kwaliteit.

Hygiëne

Alle delen die in aanraking kunnen komen met voedingsmiddelen zijn gemaakt van RVS en daardoor eenvoudig te reinigen. Hiermee voldoet de MultiPan 2.0 IR aan de HACCP-regels voor Hygiëne.

Installatie, capaciteit en onderhoud

De Multi Pan 2.0 is zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Per bakplaat kan de temperatuur makkelijk worden geregeld. Dit betekent dat u slechts verwarmt wat u gebruikt en daarmee bespaart u energiekosten. De maat van het bakkende gedeelte van de plaat is 30 cm. Hiermee bakt u pannenkoeken van ongeveer 31 cm rond. De infrarood bovenwarmte zorgt ervoor dat er een nóg snellere garing plaats vindt. Door zowel onder- als bovenverwarming is de baktijd korter dan in een conventionele pan en met de makkelijk instelbare temperatuur en draaisnelheid is de machine geheel in te stellen op het tempo dat u wilt. Daarnaast is de draairichting ook aan te passen afhankelijk van de routing in uw keuken.

Meer dan alleen pannenkoeken

Met de Multipan 2.0 IR kunt u naast pannenkoeken ook schnitzels, hamburgers, biefstukken, pizza’s, vis, eieren en nog veel meer bakken.

Accessoires

Naast de standaard bakplaten voor de pannenkoeken zijn er ook diverse andere vormen verkrijgbaar, er is bijvoorbeeld een beer, jurkje en kleine pannenkoekjes. Leuk voor kinder- en themafeestjes met de allerkleinsten. Uiteraard is er ook een poff ertjes en crepe’s plaat verkrijgbaar. Eventuele eigen vormen kunnen wij op aanvraag produceren.
’Wereldse pannenkoeken bakken wij snel op de Multipan pannenkoeken carrousel van Veenhuizen’
Eigenaren Max Verkleij en Jos van Essen, Bloem Ede
crossmenu