• Grootkeukentechniek

Grootkeukentechniek Keukens voor professionals die het verschil maken

Je bent een echte horeca-professional en haalt er alles uit wat erin zit. Zeker op piekmomenten. Optimaal ingericht tot in de kleinste hoekjes, is de keuken werkbaar en renderend. Omdat er is nagedacht en geïnvesteerd in de juiste apparatuur wordt aan de koude kant, aan de kachel en binnen de patisserie optimaal gepresteerd. Wat voorbereid is tijdens de mise en place ligt op de juiste temperatuur en volgens alle hygiëne voorschriften binnen handbereik. Ook is de keukenrouting optimaal ingericht om alles op elkaar aan te laten sluiten . Laat de topdrukte maar komen!

Wat staat er op het (Veenhuizen) menu?

Veenhuizen helpt met grootkeukentechniek bij het kiezen van het meest efficiënte keukenontwerp, passend bij … de menukaart en de manier van koken. Want aan de hand daarvan weten we hoe jouw chef en zijn team moeten kunnen werken. Het routing-ontwerp minimaliseert beweging in de keuken. De juiste routing, met alles binnen handbereik is een van de meest belangrijke factoren voor tijdwinst, stressreductie en veiligheid in de keuken.

Werk je met een open keuken? Dan eet het oog mee.

Grootkeukentechniek is ontworpen om te presteren. Maar we begrijpen ook dat jouw gasten dol zijn op de beleving in de keuken. Zeker wanneer je werkt met een open keuken eet het oog mee. Design kan even zwaar meewegen als praktische inzetbaarheid. Combineer je dit het liefst? Veenhuizen biedt het je!
  • Op aanvraag een kijkje in jullie (nieuwe) keuken via 2D of 3D-ontwerpen
  • Grootkeukentechniek voor maximaal rendement
  • Tijdbesparende keukenapparatuur
  • Toekomstgerichte, duurzame oplossingen en toepassingen

Samen aan tafel

Samen geven we optimaal inhoud aan jouw plannen. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wil, nodig hebt, of wat er allemaal mogelijk is. Wij nemen de tijd voor het project van offerte tot oplevering. Het concept en de keuken moet immers passen als een jas. Het concept dient doordacht te zijn zodat de horecakeuken optimaal rendeert. Wij helpen met informatie en advies, stellen ontwerpen voor en verzorgen de realisatie. Na de oplevering blijven wij jouw partner met advies en onderhoud. Veenhuizen levert maatwerk, letterlijk en figuurlijk.
’Veenhuizen is een partner die blijft, ook nádat de deal gesloten is..’
Jos Van Essen, Bloem Ede
crossmenu