Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft Slob recent zijn handtekening gezet onder de overname door de Veenhuizen Groep. “Met deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze welbekende service. Op mijn leeftijd is dat een prettig idee.”

Dezelfde genen

“Veenhuizen en Slob: het is een mooie match. We waren geen onbekenden voor elkaar. In het verleden pakten we al een aantal projecten samen op. Onze genen lijken op elkaar; we hebben service hoog in het vaandel staan, hechten waarde aan een goede en duurzame klantrelatie en we kennen de wensen en behoeftes van de branche. We spreken elkaars taal en die van onze beider klanten.”

Slagkracht

Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan de tak Cool Solutions van de Veenhuizen Groep wordt de slagkracht van Veenhuizen groter dan ooit tevoren. Klanten konden al bij Veenhuizen terecht voor food service solutions, bakery solutions en climate solutions. Met de slimme oplossingen van Slob is de tak Cool Solutions een mooie en complete aanvulling op het totaalaanbod van Veenhuizen.

Altijd een monteur in de buurt

“Voor klanten van Slob Koudetechniek wordt het eigenlijk alleen maar beter,” legt Wouter Slob uit. “Het service potentieel van Veenhuizen is groter dan dat van Slob. Simpel gezegd: er is meestal wel een Veenhuizen-monteur in de buurt, waar de klant ook zit. Je wordt dus sneller geholpen, dat durf ik wel te stellen. Aanspreekpunt ben en blijf ik. En onze vertrouwde merken verhuizen gewoon mee.”

En die bijna 70 jaar aan kennis, ervaring en technische know how? “Dat gaan we allemaal delen met de mensen van Veenhuizen. De eerste trainingen om monteurs vertrouwd te maken met onze producten staan al gepland. We gaan samen cursussen volgen en op fabrieksbezoek. Zo brengen we de basiskennis over en leggen we een mooi fundament voor een soepele samenwerking!”

De ijsmachine

is één van de beslissende factoren als het gaat om de kwaliteit van uw ijs en de efficiëntie van uw productie. Veenhuizen Groep levert ijsmachines van het befaamde merk Kälte-Rudi. Door het gepatenteerde Bio-mecanic-systeem krijgt het ijs een ongeëvenaarde homogene structuur, met een natuurlijke, smaakvolle romigheid en luchtigheid en een verfijnde smaak.

Pasteuriseermachine en kookketels Kälte-Rudi

De pasteuriseermachines en kookketels van Kälte-rudi zijn zeer breed toepasbaar, van een vruchtenmix voor ijs tot aan gele room voor banketspecialisten. Zelf het maken van een heerlijke jam behoort tot de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen is uw recept eenmalig te programmeren, ingrediënten toevoegen en op de startknop drukken.

IJsvitrines

De vitrine waar u ijs of banket in presenteert aan uw klanten heeft een beslissende rol voor de verkoop van uw producten. De presentatie en kwaliteit van de producten moet optimaal zijn en blijven. Daarom levert Veenhuizen vitrines van het top Italiaanse merk Gelostandaard. Vitrines die zich niet alleen in kwaliteit maar ook in design onderscheiden.

Contact gegevens

Veenhuizen Groep B.V.
Verbindingsweg 9
3781 LR Voorthuizen
KvK 09045731
BTW NL813892326B01
T. 0342-472410
E. info@veenhuizen.nl