MultiPan 2.0 IR

Multipan 2.0 IR

Ieder restaurant heeft te maken met daluren en piekuren.
Deze verbeterde versie bakt maar liefst 170 dubbelzijdig gebakken pannenkoeken per uur! De MultiPan 2.0 IR is eenvoudig te bedienen en levert een perfect bakresultaat met een gelijkmatige en hoge kwaliteit. 

Hygiëne

Alle delen die in aanraking kunnen komen met voedingsmiddelen, zijn gemaakt van RVS en eenvoudig te reinigen. Hiermee voldoet de Multipan aan de HACCP-regels voor hygiëne.

Aansturing, bediening en capaciteit

Per bakplaat kan de temperatuur worden geregeld.
Dit betekent dat u slechts verwarmt wat u gebruikt en daarmee bespaart u energiekosten. De maat van het bakkende gedeelte van de plaat is 30 cm. Hiermee bakt u pannenkoeken van ongeveer 31 cm rond. 
Door zowel onder- als bovenverwarming is de baktijd korter dan in een conventionele pan en met de traploos instelbare temperatuur en draaisnelheid is de machine geheel in te stellen op het tempo dat u wilt. Afhankelijk van het type kan de Multipan tussen de 120 en 200 pannenkoeken per uur bakken.

Meer dan alleen pannenkoeken

Met de Multipan kunt u naast pannenkoeken ook schnitzels, biefstukken, hamburgers, vis, pizza’s, eieren, en nog veel meer bakken.