Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

november 2021

Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen. Horecava staat bekend als dé toonaangevende Horeca vakbeurs in Nederland, met een volledig en kwalitatief aanbod voor de gehele branche, waar fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan. Door de huidige omstandigheden in - en de druk op - de markt, kan dit onvoldoende gewaarborgd worden.

Heel jammer vindt Bas Holshuijsen van Veenhuizen. Wij waren al druk bezig met onze voorbereidingen, de stand was al helemaal klaar en de 1ste uitnodigingen naar onze klanten zijn al verzonden. Samen met onze beurspartners Royal Steensma en Babbi (Vipam) betreuren wij het besluit van het niet doorgaan maar begrijpen het gezien de huidige omstandigheden heel goed, Safety First.

Natuurlijk gaat Veenhuizen samen met zijn partners door met het ontwikkelen van producten en zullen wij u op de hoogte houden, ook gaan wij op zoek naar een alternatief hoe wij onze producten toch aan onze klanten kunnen tonen cq laten proeven.

Dus blijf ons volgen.

Wij wensen u een goed, gelukkig, succesvol en vooral gezond 2022.
crossmenu