"Mijn probleem oplossend vermogen helpt mij bij de dagelijkse werkzaamheden"...

oktober 2021

Karin, wat leuk dat je wat over jezelf wilt vertellen! Eindelijk een technische dame aan het woord. Ik heb begrepen dat jij samen met je collega Inge, zorgt voor wat diversiteit tussen alle technische mannen. Ja dat klopt inderdaad, ik ben (net als diverse collega's) in mei 2020 bij Veenhuizen komen werken, wij zijn als monteursgroep van Coca-Cola overgenomen door Veenhuizen. In 1999 ben ik in dienst gekomen bij Coca Cola, dus ik zit al ruim 22 jaar in "het vak".

Je hebt al een tipje van de sluier opgelicht, maar wat is jouw functie? Ik ben servicemonteur en repareer voornamelijk apparatuur (automaten / koelingen etc.) van Coca-Cola. Hierdoor kom ik vaak op leuke locaties. Oh ja, sinds kort ben ik ook bestuurslid van de personeelsvereniging binnen Veenhuizen. Dat betekent dat ik, samen met mijn bestuursleden, zorg voor attenties voor zieke collega's, jubilea, maar ook uitstapjes of etentjes ga organiseren. Ik heb er zin in!

Wat doe je zoal op een dag? Als ik begin rond 8 uur, kijk ik eerst welke bestellingen er binnen zijn gekomen in mijn bus. Mochten er storingen gepland staan waar ik geen onderdelen voor heb gekregen, geef ik dit door aan de planning. Daarna rijd ik naar mijn eerste klant. Als ik aan het einde van de dag nog tijd over heb bel ik met de planning voor nog een andere storing, heb ik storingen niet weg kunnen rijden, geef ik dat ook door zodat deze opnieuw ingepland kunnen worden. Door de verscheidenheid aan klanten is geen dag hetzelfde.

Je hebt ondertussen al jaren ervaring, maar welke vaardigheden heb je nodig voor deze functie? Ik heb een diploma MTS energie techniek. Daarnaast heb ik bij het ROVC een theoretische opleiding koeltechniek gedaan. Je moet sociaal zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs en vooral probleem oplossend kunnen denken.

Wat vind je het leukst aan je functie? Zonder twijfel... het klantencontact! Daar ligt ook gelijk mijn grootste uitdaging, hahaha, want ik wil elke dag de klanten weer tevreden stemmen.                                                                                      

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Eerlijk gezegd...... ik heb geen idee! Ik ben content met elke opgeloste storing en tevreden klanten.

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Ik wil graag mijn persoonlijke doelen behalen. Deze vallen overigens buiten de organisatie op dit moment.

Tot slot, heel kort...

Veenhuizen is voor mij … een bedrijf dat me steunt tijdens mijn studie.

Je mag mij altijd wakker maken voor … een bosrit met mijn eigen paard.

Over tien jaar is Veenhuizen … ongetwijfeld het bedrijf dat zijn eigen doelen heeft behaald.

Mijn hobby zijn … leuke dingen doen met mijn gezin, mijn eigen paard verzorgen, paardrijles geven, wandelen met de hond, vogelen, varen, uitgaan en studeren.

crossmenu