De 5de MIWE Dutch Bakery Days komen er weer aan.

22 april 2024
|

Na de zeer geslaagde en volledig vol geboekte 4de editie maken wij ons alweer op voor de 5de MIWE Dutch Bakery Days op 29 en 30 september 2024.

Deze editie zal geheel in het teken staan van Pastry and more ....... uiteraard ondersteund door demonstraties van onze partners, ook voldoende tijd om bij te praten met uw bakkerij collega’s.

Twee volledig door Veenhuizen verzorgde dagen waarin je werkelijk alles over de nieuwste bakkerijtechniek en -ovens te weten komt. 

Ons hart ligt bij het bakkersvak. Daarom nemen wij jou graag mee naar het MIWE live baking center in Arnstein (Duitsland) voor demonstraties van MIWE ovens, alle concepten die we kunnen aanbieden én om bij te praten met bakkerij collega’s. Veenhuizen is in Nederland exclusief dealer van MIWE. 

  • Heenreis met luxe touringcar op Zondag vanaf Voorthuizen, vertrek  08.00 uur
  • Terugreis met luxe touringcar op Maandag naar Voorthuizen, aankomst 22.00 uur.

Wij hopen echt dat je erbij bent tijdens de 5de editie.

Heb je nog vragen? Bel met Menno Neutel 06-20416255 of mail naar menno.neutel@veenhuizen.nl

Voor dit alles vragen wij een eigen bijdrage van € 175,00 per persoon. Na aanmelding ontvang je hiervoor van ons een factuur. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 16 augustus 2024. Wil je dit alles niet missen? Meld je dan nu vast aan, door eenvoudig onderstaande gegevens in te vullen. Graag 1 formulier per deelnemer invullen.

Graag 1 formulier per deelnemer invullen.

crosschevron-down