• ijsconcepten

IJsconcepten om je vingers bij af te likken

Veenhuizen heeft alles waar professionele ijsmakers blij van worden. Van de beste ijsmachines en pasteurketels tot koel- en vriescellen en klimaattechniek. Van oudsher waren we al sterk in cool-solutions. In 2019 zijn we nog dieper het ijs ingedoken. Bijna alles wat met ijs te maken heeft, kan worden ondergebracht bij één partner: Veenhuizen!
Van het inrichting van de winkel en ijskeuken tot training en opleiding, het hoort allemaal tot onze dienstverlening. Uiteraard nemen we als one-stop-shop ook periodiek onderhoud mee. Je wordt compleet ontzorgt.

IJsmachines en ijsapparatuur

Draai je het liefst ambachtelijk ijs? Wij ondersteunen ijskoude ambities met professionele ingrediënten, ijsmachines en randapparatuur. Neem GeloLab van GeloStandard. Hiermee wordt ijs maken in het bijzijn voor de klant kinderspel. Voor de professionele ijsbereider bevelen we de machines van Kälte-Rudi aan vanwege zijn uitzonderlijke prestaties. Hiermee leveren ijssalons “natuurlijk” ijs van topkwaliteit.

IJs bereiden is 1, ijs bewaren is 2: een goede ijsvitrine garandeert de houdbaarheid van het ijs.

Volledige ijsconcepten

We zijn zowel sparingspartner, adviseur, conceptontwikkelaar, leverancier en jouw partner op het gebied van service en onderhoud. We hechten veel waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden, met onze leveranciers en klanten, wij gaan niet over 1 nacht ijs.

Wist je dat…

  • 10 van de 20 meester ijsbereiders werken met Kälte-Rudi
  • Je binnen 30-60 seconden een liter ijs kunt maken met een Kälte-Rudi
  • Lucht een van de belangrijkste ingrediënten van ijs is
  • Iedereen ijs kan draaien met de GeloLab
’Veenhuizen is voor mij dé partner in ijs. Kwaliteit in machines, maar vooral in het menselijk contact en de begeleiding tot een succesvol ijsconcept. (H)Eerlijkheid kun je geven als je achter je product staat. Kalte-Rudi is voor mij de ijsmachine voor top ijs.’
Mark Oonk, Bakkerij Oonk
crossmenu