In de schijnwerper.... commercieel adviseur Menno

juli 2021

"Aan de basis gestaan te hebben van de Hema ijssalons is wel heel erg gaaf".

Patrick (Veenhuizen) en ik kennen elkaar al wat jaren vanuit de bakkerij-branche, uiteindelijk is het een kleine wereld. Zo nu en dan dronken we samen een kopje koffie of gingen we samen een hapje eten. Totdat Patrick met de vraag kwam wat ik ervan zo vinden als hij Slob Koudetechniek zou overnemen en ik daarmee aan de slag mocht gaan.... Sindsdien spreken we elkaar vaker!

Wat is jouw functie binnen Veenhuizen? Mijn functie is commercieel adviseur en ik ben dus verantwoordelijk voor de verkoop van "alles wat met ijs" te maken heeft.                                                                                                          

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit? De dagen zijn bijna niet te voorspellen, het ene moment ben je bezig met de verkoop van een ijsmachine of een complete ijssalon en de andere dag kan weer bestaan uit het geven van trainingen met het Gelo-ijsconcept. Ik houd van deze diversiteit, ik ben bezig met alle takken van sport, wat het ontzettend leuk maakt.                                                                                                                    

Welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? De vaardigheden voor een commercieel adviseur spreken voor zich, maar het belangrijkste vind ik persoonlijk passie voor het werk.

Klinkt allemaal goed Menno, heb je ook uitdagingen? Natuurlijk, zo kijken we elke dag wat we als bedrijf weer beter kunnen doen. "Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt", elke dag maken we wel een fout, maar gezamenlijk zorgen we ervoor dat we deze fout morgen niet meer maken. Zo worden we beter!

Aan welk project heb je gewerkt waar je trots op bent? Ik heb aan diverse mooie projecten mogen werken, maar aan de basis gestaan te hebben van de Hema ijssalons is wel heel erg gaaf!

Hoe zou je jezelf graag verder willen ontplooien? Elke dag jezelf verbeteren.

Tot slot, kort maar krachtig:

Veenhuizen is voor mij.... een trots familiebedrijf met als doel de klant ontzorgen.

Je mag mij altijd wakker maken voor .... HAHAHA... uiteraard een ijsje!

Over tien jaar is Veenhuizen.... HET servicebedrijf binnen de foodsector en de partij om gezamenlijk mooie concepten in food mee uit te rollen.

Mijn hobby is .... voetbal van mijn zoon en natuurlijk ijs maken!

crossmenu