Coca Cola kiest niet voor niets voor de service van Veenhuizen!

april 2020
Per 1 mei is het een feit: de overname door Veenhuizen Groep van de afdeling Cold Drink Operations Field Service van Coca-Cola European Partners Nederland BV. Veertig technische medewerkers gaan aan de slag bij het bedrijf voor warmte- en koudetechnieken van Patrick Veenhuizen in het Gelderse Voorthuizen. “Met deze stap gaan we een verdubbeling van ons serviceteam aan. Een droom die werkelijkheid wordt!”

Zowel CEO Patrick Veenhuizen als Jaap Wassink, country directeur van Coca-Cola European Partners Nederland BV, zijn blij met deze overeenkomst. Veenhuizen: “Er komen veertig nieuwe technisch talenten aan boord en dat is in deze krappe arbeidsmarkt echt een luxe. Bij ons krijgen deze medewerkers alle ruimte zich te ontwikkelen en te verbreden. De overname betekent ook een verbreding van ons klantenportfolio. We hopen uiteindelijk dé one stop shop van Nederland te worden voor technisch onderhoud van grote keukens en horeca apparatuur.”

Langdurige samenwerking en commitment

Deze afspraken versterken de technische service die kan worden geboden in een steeds veranderende markt. En het biedt tegelijkertijd de huidige en nieuwe medewerkers een lange termijn toekomstperspectief op werkgelegenheid. Vanzelfsprekend zijn daarbij de trajecten met de ondernemingsraad en vakbonden zorgvuldig gevolgd en eind 2019 afgerond.

Sneller ter plaatse

Veenhuizen en Coca-Cola European Partners Nederland trekken al geruime tijd samen op.  Veenhuizen: “We werken al een kwart eeuw met elkaar. Daardoor weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.” En de klanten van Veenhuizen? “Ook díe profiteren,” aldus Patrick. “Met zoveel nieuwe monteurs verspreid over het land zullen zij ervaren dat we nóg sneller ter plaatse gaan zijn met dezelfde goede service!”

crossmenu